La Couronne du Comte

Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Platinum #3776 Celluloid Koi Vulpen
Platinum #3776 Celluloid Koi Vulpen
420,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Montblanc Heritage Collection 1914 Vulpen (Limited Edition)
[MB-HER1914]
Terugkijkend naar de pioniersgeest van de vroege 20e eeuw eert de Montblanc Heritage Collection 1914 de innovatie en de historie van een van Montblanc's belangrijkste schrijfinstrumenten met deze moderne interpretatie. De gelimiteerde vulpen (1.000 stuks wereldwijd) is ge飊spireerd op een vroeg schrijfinstrument van Montblanc met de bijnaam "Goliath" vanwege het imposante formaat (de grootste "safety filler" pen van die tijd). Dit indrukwekkende schrijfinstrument was een mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, omdat het de eerste pen was, die gebruik maakte van het nu wereldberoemde Montblanc embleem, de sneeuwtop.

De pen is gemaakt van diepzwart edelhars met platina details. De Montblanc Heritage Collection 1914 vulpen heeft een ongekend perfecte balans met zijn enorme formaat. Het Montblanc embleem, dat voor het eerst 100 jaar geleden verscheen, "kroont" de pen in parelmoer. In het schrijfinstrument verborgen bevindt zich het twee-staps draaimechanisme waarmee zowel de penpunt in en uit kan worden gedraaid, als waarmee ook het piston vulmechanisme wordt bediend, een ingenieuze update van het revolutionaire "safety filler systeem", ontwikkeld door Montblanc in de vroege 20e eeuw.

Als bewijs van Montblanc's streven naar perfectie in de schrijfkunst heeft de pen een 18 karaat gouden penpunt, die een bijzonder zachte schrijfervaring laat beleven. De imposante pen heeft een even zo imposante penpunt die naadloos over het papier glijdt.

De naam Montblanc wordt geassocieerd met waardevolle cadeaus en aandenkens: de top van buitengewoon en traditioneel vakmanschap.

La Couronne du Comte is officieel dealer van Montblanc.

5.000,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Item Hugo Boss Gear Roller HSG8025A REPA

Item Hugo Boss Gear Roller HSG8025A REPA