La Couronne du Comte





Merken

Categorieën




Winkel op Prijs
Nieuwe producten
CHRISTMAS SPECIAL Pelikan Classic 205 Blue Marbled Balpen
99,00     85,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
LEUCHTTURM1917 Notitieboek - Medium A5 (18 kleuren)
[LT-NBMEDIUM]
Het LEUCHTTURM1917 Medium A5 hardcover notitieboek meet 14,5 x 21 cm, bevat 249 pagina's en is de perfecte reisgezel. Verkrijgbaar in gelinieerd, geruit, puntjes en blanco papier en met een cover in een scala van kleuren is er voor iedereen wat wils!

Schrijf je gedachten op ... op ieder moment van de dag, waar dan ook. Wis ze, bewerk ze, vergeet ze, vind ze, speel met ze, maak schetsen, aan het bureau, in de trein, op een berg, op het strand, in bad, in bed ... een goed notitieboek is onmisbaar!

LEUCHTTURM1917 Notitieboek Kenmerken
Alle notitieboeken zijn nauwgezet ontworpen en bevatten veel details. De pagina's zijn genummerd en een lege inhoudsopgave is vooraan in het boek te vinden. Alle boeken worden geleverd met zelfklevende labels en sluiten met een elastiek.
Een overzicht van de kenmerken:



Kleur, kleur en nog eens kleur ...
De grote kleurenreeks maakt van een alledaags notitieboek een extra persoonlijke reisgezel. Geef kleur aan het leven, kies uit de volgende opties:



Personalisatie
Wist u dat het mogelijk is de kaft van het notitieboek te voorzien van uw naam? Tegen een meerprijs is het mogelijk het boek te personaliseren. Er zijn maar liefst 14 kleuren mogelijk en er zijn twee lettertypes beschikbaar. Indien u gebruik wenst te maken van deze service, kiest u dan hieronder bij personalisatie voor "ja" en voer uw naam tijdens het afrekenproces in in het opmerkingenveld, wij nemen na het plaatsen van uw bestelling contact met u op om de kleur en eventuele wensen door te nemen.



Wat te doen met een pen?
De pen loop (pennenlus) is een optionele extra waarmee een pen aan het notitieboek kan worden vastgemaakt. In een andere kleur dan de cover wordt een extra persoonlijke touch gegeven. Klik hier voor de pen loop!

Over LEUCHTTURM1917
Leuchtturm, opgericht in 1917, heeft bijna 100 jaar ervaring op het gebied van de productie van hoogwaardig papier. Ervaring, kennis en consistentie zijn belangrijke ingredi雗ten om de hoogste kwaliteit te bereiken en Leuchtturm slaagt hier zeker in!

16,50
Beschikbare opties:
Kleur kaft:
Papier:
Personalisatie:
Recente beoordelingen: 5


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
TWSBI Eco Pastel Blue Vulpen

TWSBI Eco Pastel Blue Vulpen


TWSBI Eco Transparent Blue Vulpen

TWSBI Eco Transparent Blue Vulpen


Diamine Inktpot - Vulpeninkt - Earl Grey (80 ml) - S.E.

Diamine Inktpot - Vulpeninkt - Earl Grey (80 ml) - S.E.


TWSBI Eco Transparent Green Vulpen

TWSBI Eco Transparent Green Vulpen


TWSBI Diamond 580 AL R Nickel Gray Vulpen

TWSBI Diamond 580 AL R Nickel Gray Vulpen


TWSBI Penpunt voor 580/540/530

TWSBI Penpunt voor 580/540/530