La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Cross Century II Cobalt Blue RGT Vulpen
Cross Century II Cobalt Blue RGT Vulpen
135,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
LEUCHTTURM1917 Notitieboek - Master Slim A4+ (7 kleuren)
[LT-NBMASSLIM]
Het LEUCHTTURM1917 Master Slim A4+ hardcover notitieboek meet 22,5 x 31,5 cm, bevat 121 pagina's (100 grams papier) en is de perfecte reisgezel. Verkrijgbaar in gelinieerd, geruit, puntjes en blanco papier en met een cover in een scala van kleuren is er voor iedereen wat wils!

Het Master notitieboek is voorzien van een kantlijn voor referenties en aanwijzingen. De gelinieerde Master Slim notitieboeken hebben een lijnafstand van 6 mm. Het A4+ formaat laat het toe losse A4 vellen eenvoudig in het boek op te bergen zonder deze te beschadigen.

Schrijf je gedachten op ... op ieder moment van de dag, waar dan ook. Wis ze, bewerk ze, vergeet ze, vind ze, speel met ze, maak schetsen, aan het bureau, in de trein, op een berg, op het strand, in bad, in bed ... een goed notitieboek is onmisbaar!

LEUCHTTURM1917 Notitieboek Kenmerken
Alle notitieboeken zijn nauwgezet ontworpen en bevatten veel details. De pagina's zijn genummerd en een lege inhoudsopgave is vooraan in het boek te vinden. Alle boeken worden geleverd met zelfklevende labels en sluiten met een elastiek.
Een overzicht van de kenmerken:Kleur, kleur en nog eens kleur ...
De grote kleurenreeks maakt van een alledaags notitieboek een extra persoonlijke reisgezel. Geef kleur aan het leven met een Leuchtturm notitieboek.

Personalisatie
Wist u dat het mogelijk is de kaft van het notitieboek te voorzien van uw naam? Tegen een meerprijs is het mogelijk het boek te personaliseren. Er zijn maar liefst 14 kleuren mogelijk en er zijn twee lettertypes (Grotesk en Antiqua Bodoni) beschikbaar. Indien u gebruik wenst te maken van deze service, kiest u dan hieronder bij personalisatie voor "ja" en voer uw naam tijdens het afrekenproces in in het opmerkingenveld, wij nemen na het plaatsen van uw bestelling contact met u op om de kleur en eventuele wensen door te nemen.Wat te doen met een pen?
De pen loop (pennenlus) is een optionele extra waarmee een pen aan het notitieboek kan worden vastgemaakt. In een andere kleur dan de cover wordt een extra persoonlijke touch gegeven. Klik hier voor de pen loop!

Over LEUCHTTURM1917
Leuchtturm, opgericht in 1917, heeft bijna 100 jaar ervaring op het gebied van de productie van hoogwaardig papier. Ervaring, kennis en consistentie zijn belangrijke ingredi雗ten om de hoogste kwaliteit te bereiken en Leuchtturm slaagt hier zeker in!

21,95
Beschikbare opties:
Kleur kaft:
Papier:
Personalisatie:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
LEUCHTTURM1917 Notitieboek - Master Slim A4+ - Metallic Gold

LEUCHTTURM1917 Notitieboek - Master Slim A4+ - Metallic Gold


Dingbats A4+ Notitieboek Wildlife - Grey Elephant

Dingbats A4+ Notitieboek Wildlife - Grey Elephant


Dingbats A4+ Notitieboek Wildlife - Green Deer

Dingbats A4+ Notitieboek Wildlife - Green Deer


LEUCHTTURM1917 Notitieboek - Master Slim A4+ - Metallic Silver

LEUCHTTURM1917 Notitieboek - Master Slim A4+ - Metallic Silver


Brause Cito Fein 0,3 mm Penpunt

Brause Cito Fein 0,3 mm Penpunt


G. Lalo Mode de Paris Kaarten & Enveloppen

G. Lalo Mode de Paris Kaarten & Enveloppen