La Couronne du Comte


Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Benu Minima Skull CT Vulpen
Benu Minima Skull CT Vulpen
72,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
LEUCHTTURM1917 Bullet Journal Notitieboek - Black - Medium A5
[LT-BULLETJOU]
Het LEUCHTTURM1917 Medium A5 bullet journal hardcover is voor de lijstjesmakers, de notitiemakers, de Post-it fanaten, de kunstzinnige organiseerders, de eeuwige krabbelaars. Het Bullet Journal is voor hen die vinden dat niets zo krachtig is als blanco papier. Het is een analoog systeem voor het digitale tijdperk dat je helpt het heden te organiseren, het verleden vast te leggen en plannen te maken voor de toekomst.Het bullet joural notitieboek meet 14,5 x 21 cm, bevat 240 pagina's en is de perfecte reisgezel.

Schrijf je gedachten op ... op ieder moment van de dag, waar dan ook. Wis ze, bewerk ze, vergeet ze, vind ze, speel met ze, maak schetsen, aan het bureau, in de trein, op een berg, op het strand, in bad, in bed ... een goed notitieboek is onmisbaar!

LEUCHTTURM1917 Notitieboek Kenmerken
Alle notitieboeken zijn nauwgezet ontworpen en bevatten veel details. De pagina's zijn genummerd en een lege inhoudsopgave is vooraan in het boek te vinden. Alle boeken worden geleverd met zelfklevende labels en sluiten met een elastiek.
Een overzicht van de kenmerken:Personalisatie
Wist u dat het mogelijk is de kaft van het notitieboek te voorzien van uw naam? Tegen een meerprijs is het mogelijk het boek te personaliseren. Er zijn maar liefst 14 kleuren mogelijk en er zijn twee lettertypes beschikbaar. Indien u gebruik wenst te maken van deze service, kiest u dan hieronder bij personalisatie voor "ja" en voer uw naam tijdens het afrekenproces in in het opmerkingenveld, wij nemen na het plaatsen van uw bestelling contact met u op om de kleur en eventuele wensen door te nemen.Wat te doen met een pen?
De pen loop (pennenlus) is een optionele extra waarmee een pen aan het notitieboek kan worden vastgemaakt. In een andere kleur dan de cover wordt een extra persoonlijke touch gegeven. Klik hier voor de pen loop!

Over LEUCHTTURM1917
Leuchtturm, opgericht in 1917, heeft bijna 100 jaar ervaring op het gebied van de productie van hoogwaardig papier. Ervaring, kennis en consistentie zijn belangrijke ingredi雗ten om de hoogste kwaliteit te bereiken en Leuchtturm slaagt hier zeker in!

20,95
Beschikbare opties:
Personalisatie:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Montblanc Vloeipapier

Montblanc Vloeipapier


Diamine Inktpot - Vulpeninkt - Earl Grey (80 ml) - S.E.

Diamine Inktpot - Vulpeninkt - Earl Grey (80 ml) - S.E.


Montblanc Great Characters The Beatles Inktpot (Lim. Ed.)

Montblanc Great Characters The Beatles Inktpot (Lim. Ed.)


Pelikan Classic M200 Green Vulpen

Pelikan Classic M200 Green Vulpen


LAMY Studio Piano Black Rollerpen

LAMY Studio Piano Black Rollerpen


Lamy M63 Rollerball Navulling

Lamy M63 Rollerball Navulling