La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Montegrappa Fortuna White Ruthenium Vulpen M
220,00     170,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
LEUCHTTURM1917 Academy Schrijfblok A4 - Whitelines
[LT-APWHITEA4]
Het LEUCHTTURM1917 Academy Schrijfblok A4 meet 21 x 29,7 cm, bevat 60 vellen (100 grams papier) en is perfect voor alle notities. Aan de buitenkant lijkt het op een LEUCHTTURM1917 notitieboek, maar vanbinnen is het een schrijfblok met kwaliteitspapier. De vellen kunnen eenvoudig uit het blok worden verwijderd, zelfs vanuit het midden van het blok.
Verkrijgbaar in gelinieerd en puntjes papier!

Het Whitelines Principe
Lijnen op papier moeten zo dun zijn dat ze het schrijven of tekenen begeleiden en niet verstoren. Een aantal jaar geleden werkte het Zweedse Whitelines dit idee verder uit en maakte het tot hun belangrijkste product. Het basisprincipe is simpel:
De lijnen op het papier zijn wit en het papier is lichtgrijs - dit is rustig voor de ogen (vergelijk de foto hieronder maar eens: links is normaal gelinieerd papier, rechts is Whitelines papier). Als dit papier wordt gescand of gekopieerd, verdwijnt de achtergrond - de lijnen zijn niet langer zichtbaar.De Whiteline Link app voor de smartphone of tablet herkent de pagina's van het notitieboek door middel van een automatische scan. Focus eenvoudig de pagina met behulp van de smartphone of een tablet en de app zal deze automatisch scannen.Het is nu mogelijk om notities direct digitaal te bewerken, te verzenden per e-mail of beschikbaar te maken via diverse platforms, zoals Dropbox, Evernote of Facebook.
"Selecteer" het betreffende vakje op het papier, waarna de app de keuze automatisch herkent en de gescande pagina doorzet naar e-mail, Evernote of Dropbox, nadat deze gescand is.LEUCHTTURM1917 Notitieboek Kenmerken
Alle notitieboeken zijn nauwgezet ontworpen en bevatten veel details. De pagina's zijn genummerd en een lege inhoudsopgave is vooraan in het boek te vinden. Alle boeken worden geleverd met zelfklevende labels en sluiten met een elastiek.

Personalisatie
Wist u dat het mogelijk is de kaft van het notitieboek te voorzien van uw naam? Tegen een meerprijs is het mogelijk het boek te personaliseren. Er zijn maar liefst 14 kleuren mogelijk en er zijn twee lettertypes beschikbaar. Indien u gebruik wenst te maken van deze service, kiest u dan hieronder bij personalisatie voor "ja" en voer uw naam tijdens het afrekenproces in in het opmerkingenveld, wij nemen na het plaatsen van uw bestelling contact met u op om de kleur en eventuele wensen door te nemen.Wat te doen met een pen?
De pen loop (pennenlus) is een optionele extra waarmee een pen aan het notitieboek kan worden vastgemaakt. In een andere kleur dan de cover wordt een extra persoonlijke touch gegeven. Klik hier voor de pen loop!

Over LEUCHTTURM1917
Leuchtturm, opgericht in 1917, heeft bijna 100 jaar ervaring op het gebied van de productie van hoogwaardig papier. Ervaring, kennis en consistentie zijn belangrijke ingredi雗ten om de hoogste kwaliteit te bereiken en Leuchtturm slaagt hier zeker in!

19,50
Beschikbare opties:
Papier:
Personalisatie:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Deejo Black Grenadilla Zakmes

Deejo Black Grenadilla Zakmes


Montblanc Inktpatronen (doosje: 8 patronen - 8 kleuren)

Montblanc Inktpatronen (doosje: 8 patronen - 8 kleuren)


Rhodia Webnotebook (A4)

Rhodia Webnotebook (A4)


Herbin 1670 Chivor Emerald Anniversary Inktpot

Herbin 1670 Chivor Emerald Anniversary Inktpot


Montblanc Le Grand Document Marker Navulling

Montblanc Le Grand Document Marker Navulling


Lamy M43 Potloodstiftjes - 3,15 mm

Lamy M43 Potloodstiftjes - 3,15 mm