La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Visconti Opera Master Polynesia Rollerpen (Limited Edition)
Visconti Opera Master Polynesia Rollerpen (Limited Edition)
630,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Lamy Notitieboek - Softcover A6 - Pink
[LA-1234279]
Het assortiment notitieboeken van Lamy is de perfecte aanvulling op de totale collectie van het merk. De hoogwaardige productie van deze indrukwekkende notitieboekenserie met papier van 90 g/m2, dat niet doordrukt, vertoont zijn unieke en karakteristieke ontwerp in combinatie met praktische extra抯. Het is dus een uitstekend middel voor diegenen die persoonlijke aantekeningen in de vorm van een handschrift willen bewaren.

De softcover-versie in A6-formaat (10,2 x 14,4 cm) maakt een statement in kleur. De boeken worden geproduceerd in tijdloze matte kleuren gebaseerd op de iconische LAMY safari-collectie. Hun extreem comfortabele gevoel en functionele eigenschappen - die ook overeenkomen met die van de hardcover boeken - zijn kenmerkend in termen van ontwerp, functionaliteit en kwaliteit.Fantastische kenmerken zijn een boek met 192 pagina抯 met Lamy-papier, evenals een opbergvakje in de omslag, een elastische bandsluiting, penloop, 2 bladwijzers, draadstiksels en 8 afscheurbare pagina抯.

Het Lamy-papier is bijzonder, het kan worden gebruikt als gelinieerd, geruit of dotted papier en ziet er als volgt uit:

The Lamy ruling is quite special, it can be used as lined, squared and dotted paper and looks as follows:Lamy wordt wereldwijd beschouwd als een pionier op het gebied van schrijfinstrumenten. Het familiebedrijf, opgericht in 1930, omarmde de Bauhaus-stroming (vorm volgt functie) in 1966 toen dr. Manfred Lamy directeur werd van Lamy. Dit ontwerp ethos is nog steeds de sleutel tot de huidige populariteit van de Lamy pennen.

12,90


Beoordelingen