La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Carmyne's Journals A5 Tomoe River Notitieboek - Rose Red
Carmyne's Journals A5 Tomoe River Notitieboek - Rose Red
24,95
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Veilig kopen bij La Couronne du Comte
La Couronne du Comte hecht waarde aan duidelijkheid en zekerheid. Wij vinden het ook belangrijk, dat dat objectief kan worden vastgesteld en getoetst.

La Couronne du Comte is dan ook bijzonder trots, dat het is aangesloten bij en gecertificeerd door diverse keurmerken. Het laat zien, dat wij transparant willen zijn in onze transacties en dat wij garant willen staan voor een plezierige en veilige aankoop via internet.

Wij zijn aangesloten bij en gecertificeerd door:EMOTA

Het EMOTA eCommerce Keurmerk is een eenvoudige manier om te controleren of de winkel voldoet aan de hoogst mogelijke standaard, zowel nationaal als op Europees niveau. Online shops met het EMOTA European Trustmark voldoen aan zowel de nationale als Europese criteria voor veilig online winkelen. De winkeliers worden toegelaten na een uitgebreide certificeringsprocedure door de nationale keurmerkorganisatie. Zowel het nationaal gevoerde keurmerk als het keuringssysteem worden regelmatig door EMOTA gecontroleerd.
Webshop Keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 d brancheorganisatie van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting.

De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Op 17 april 2008 verkreeg het Keurmerk als eerste thuiswinkelorganisatie voor consumenten 閚 thuiswinkels de goedkeuring van het Ministerie van Economische zaken, de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa), de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (Opta) en de Consumentenautoriteit. Het Webshop Keurmerk is onafhankelijk en alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.
QShops Thuiswinkel Keurmerk

Als onafhankelijke organisatie certificeert QShops internetwinkels, waarbij aan voorwaarden en gedragsregels moet worden voldaan. Om het ledenbestand op een hoogwaardig niveau te houden voert QShops periodieke controles uit om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Voor consumenten betekent dit dat u prettig en veilig bij de aangesloten winkels aankopen kunt doen.

Door alleen internetwinkels toe te laten die aan de hoogste eisen voldoen, biedt QShops een reeks van bedrijven waar u vertrouwd uw online aankopen kunt doen. Tevens doet u nooit een aankoop bij een antwoordnummer of postbus. Alle gegevens van de leden zijn terug te vinden op de QShops site. U koopt dus nooit bij een onbekende.


La Couronne du Comte is een ShopWiki Premium Shop

ShopWiki Premium Shop

ShopWiki streeft ernaar om online shoppers de beste deals te geven van vertrouwde webwinkels. ShopWiki evalueert duizenden webwinkels om de beste combinatie tussen prijs en vertrouwen te vinden. La Couronne du Comte is er dan ook trots op een ShopWiki Premium Shop te zijn.
Volgende