La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
CHRISTMAS SPECIAL Faber-Castell Grip Black Balpen / Vulpen Set
37,50     27,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Jacques Herbin Sloop Black GT Vulpen
[HE-21309JT]
Jacques Herbin heeft de Sloop collectie van eersteklas edelhars pennen ontworpen om een licht en handig schrijfinstrument voor dagelijks gebruik te realiseren.

De vulpen heeft een stalen penpunt, verfraaid met het Jacques Herbin logo. De vulpen kan gevuld worden met vulpeninkt door middel van standaard internationale inktpatronen of met een converter.

Over Jacques Herbin
Gevestigd in Parijs in 1670 - toen koning Lodewijk XIV 32 jaar oud was - specialiseerde het Maison HERBIN zich aanvankelijk in de zegelwas, fijne schrijfwaren, inkthandel en ge飉porteerde schellak uit India. In 1798 veranderde het Maison van richting en stelde zijn vertrouwen in de toekomst: terwijl het doorging met de productie van was en de handel in papier en kleur (pigmenten), lanceerde het bedrijd de productie van eigen schrijfinkt op initiatief van JACQUES HERBIN, lid van de vierde generatie.
Het Maison Herbin heeft zijn aanbod nu uitgebreid met de exclusieve Jacques Herbin Collectie, een compleet universum van inkten, schrijfinstrumenten, papierwaren en kleine lederwaren.

239,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Clairefontaine My Ess. DOT Notitieboek - Red

Clairefontaine My Ess. DOT Notitieboek - Red


Jacques Herbin Encres Essentielles Inktpot Bleu de Minuit

Jacques Herbin Encres Essentielles Inktpot Bleu de Minuit