La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Lovi Card - Mini Vogels - Groen - Small
Lovi Card - Mini Vogels - Groen - Small
6,90
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Jacques Herbin Clipper Gold Polished Vulpen
[HE-24353JT]
Jacques Herbin heeft de Clipper collectie ontworpen voor duurzaamheid, een collectie eersteklas, metalen schrijfwaren met gepolijste of geborstelde details.

De vulpen kan worden uitgerust met een stalen penpunt of een flexibele titanium punt, beiden verfraaid met het Jacques Herbin logo. De vulpen kan gevuld worden met vulpeninkt door middel van standaard internationale inktpatronen of met een converter.

Over Jacques Herbin
Gevestigd in Parijs in 1670 - toen koning Lodewijk XIV 32 jaar oud was - specialiseerde het Maison HERBIN zich aanvankelijk in de zegelwas, fijne schrijfwaren, inkthandel en ge飉porteerde schellak uit India. In 1798 veranderde het Maison van richting en stelde zijn vertrouwen in de toekomst: terwijl het doorging met de productie van was en de handel in papier en kleur (pigmenten), lanceerde het bedrijd de productie van eigen schrijfinkt op initiatief van JACQUES HERBIN, lid van de vierde generatie.
Het Maison Herbin heeft zijn aanbod nu uitgebreid met de exclusieve Jacques Herbin Collectie, een compleet universum van inkten, schrijfinstrumenten, papierwaren en kleine lederwaren.

315,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen