La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Caran d'Ache Ecridor Variation Vulpen
209,00     159,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » » »
KWZ Ink Iron Gall Inktpot (20 kleuren)
[KWZ-INKIG]
De iron gall inktcollectie van KWZ Ink laat u kiezen uit wel 20 kleuren, allen zorgvuldig geselecteerd en samengesteld. Een inktpot bevat 60 ml.Een pen die is gevuld met iron gall inkt (ijzergalnoteninkt) heeft wat extra zorg nodig, net als wanneer permanente inkt wordt gebruikt. Het wordt aangeraden om de inkt niet te lang ongebruikt in de pen te laten zodat deze kan indrogen: het reinigen van een pen met ingedroogde iron gall inkt kan soms lastig zijn. Als iron gall inkten in een pen zitten die dagelijks wordt gebruikt, zijn er geen speciale onderhoudsvoorschriften.
De collectie ijzergalnoteninkten van KWZ bestaat uit 3 types. IG Mandarin is een lichte iron gall inkt - dat betekent dat de concentratie van ijzer-gallus zeer laag is en dat het onderhoud niet verschilt met het gebruik van standaard vulpeninkt. IG Blue Black daarentegen is archief iron gall ink, wat betekent dat de concentratie van het ijzer-gallus zeer hoog is, waardoor de inkt het meest waterbestendig is en deze inkt is dan ook de meest permanente in de hele KWZ Iron Gall inktcollectie. Alle andere IG KWZ inkten - of het nu tinten blauw, groen, violet, rood of bruin zijn, zijn van het gemiddelde type - de concentratie ijzergallus is groot genoeg om notities permanent te maken, maar laag genoeg waardoor de inkt voor dagelijks gebruik plezierig is om te gebruiken en het onderhoud zo laag mogelijk hoeft te zijn.

Over KWZ Ink
KWZ Ink is een klein bedrijf uit Polen, gespecialiseerd in handgemaakte vulpeninkten met de focus op speciale en niet-alledaagse kleuren. De vulpenvriendelijke inkten worden over de hele wereld gebruikt.

12,90
Beschikbare opties:
Kleur:
Recente beoordelingen: 1


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
TWSBI Eco Pastel Pink Vulpen

TWSBI Eco Pastel Pink Vulpen


TWSBI Eco Pastel Blue Vulpen

TWSBI Eco Pastel Blue Vulpen


Rohrer & Klingner Aubergine Inktpot (Limited Edition)

Rohrer & Klingner Aubergine Inktpot (Limited Edition)


Opus 88 Demonstrator Vulpen

Opus 88 Demonstrator Vulpen


De Atramentis Documentechte Inkt - Zwart

De Atramentis Documentechte Inkt - Zwart


Noodler's Ink - 90 ml - Q-E'ternity (Sneldrogend)

Noodler's Ink - 90 ml - Q-E'ternity (Sneldrogend)