La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
PENSHOW SPECIAL - Aurora Cento% Italia Cupola Vulpen
1.600,00     1.360,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Graf von Faber-Castell PVD Brown Edition Perfect Pencil
[GF-118536]
Het ultieme ontwerp in de historie van het potlood is zonder twijfel het "Perfect Pencil" van Graf von Faber-Castell. Prettig schrijven en tekenen met een potlood betekent dat de punt altijd scherp moet zijn, maar waar moet de puntenslijper dan worden gelaten? De beste plaats is, natuurlijk, precies daar waar het nodig is, ge飊tegreerd in het verlengstuk: tegelijkertijd wordt het potlood beschermd en kan het rustig gedragen worden in de borst- of binnenzak. De dop met ge飊tegreerde puntenslijper heeft een speciale plek in de collectie. Samen met de vervangbare gum zorgt dit potlood voor een perfecte ervaring: alles is altijd bij de hand of het nu gaat om schrijven, corrigeren of slijpen!

De houten potloden hebben een moderne afwerking en hebben een vervangbare gum. De details zijn afgewerkt in bruin PVD gecoat platina.

Het derde millennium, de tijd van de elektronische gegevensoverdracht, maakt ook de weg vrij voor een contrasterende trend - een terugkeer naar het schrijven, met de grondslag in de 19e eeuw. Het potlood, een natuurlijk symbool van understatement en veelzijdigheid, is de gewaardeerde fetisj van schrijvers en kunstenaars en vormt de leidraad van een complete reeks schrijfinstrumenten: "Graf von Faber-Castell".

Nieuwe producten worden steeds toegevoegd aan deze prestigieuze lijn, met buitengewone houtsoorten en warme kleuren worden continu nieuwe accenten gelegd. Draai-potloden en balpennen, rollers en vulpennen - stuk voor stuk met een technische perfectie - en ook exclusieve bureauaccessoires maken onderdeel uit van de collectie.

250,00


Beoordelingen