La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Lovi Card - Waterverf
Lovi Card - Waterverf
14,90
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Graf von Faber-Castell for Bentley Sequin Blue Vulpen
[GF-14174X]
Start de motoren! De eerste Graf von Faber-Castell for Bentley collectie is ge飊spireerd op drie Bentley autokleuren: Tungsten Gray, Sequin Blue en White Satin. De opvallende houders zijn gemaakt van metaal dat is voorzien van een guilloche gravure met het kenmerkende Bentley-kartelmotief en zorgvuldig opgevuld met meerdere lagen doorzichtige lak om een hoogglans te cre雛en met een verbazingwekkende diepte. Elke pen is voorzien van een co-branding aan de zijkant van de verchroomde dop en het Bentley-logo siert de bovenkant van de dop. Het is een tijdloos ontwerp met het buitengewone vakmanschap en de kwaliteit van twee merken van wereldklasse.

De Graf von Faber-Castell for Bentley vulpen heeft een gerhodineerde, roestvrij stalen penpunt en maakt gebruik van het cartridge/converter vulsysteem.

Het derde millennium, de tijd van de elektronische gegevensoverdracht, maakt ook de weg vrij voor een contrasterende trend - een terugkeer naar het schrijven, met de grondslag in de 19e eeuw. Het potlood, een natuurlijk symbool van understatement en veelzijdigheid, is de gewaardeerde fetisj van schrijvers en kunstenaars en vormt de leidraad van een complete reeks schrijfinstrumenten: "Graf von Faber-Castell".

Nieuwe producten worden steeds toegevoegd aan deze prestigieuze lijn, met buitengewone houtsoorten en warme kleuren worden continu nieuwe accenten gelegd. Potloden en balpennen, rollers en vulpennen - stuk voor stuk met een technische perfectie - en ook exclusieve bureauaccessoires maken onderdeel uit van de collectie.

390,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen