La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Sailor Pro Gear Slim Cocktail White Russian Vulpen (L.E.)
Sailor Pro Gear Slim Cocktail White Russian Vulpen (L.E.)
199,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Graf von Faber-Castell for Bentley Centenary Rollerpen
[GF-BENCENTRB]
Achter het voortreffelijke vakmanschap en de fenomenale kracht in elke Bentley bevinden zich generaties van buitengewone mensen die een hand hebben gehad bij het vormen ervan. In 2019 viert Bentley het 100e jubileumjaar. Speciaal voor deze speciale gelegenheid heeft Graf von Faber-Castell een beperkte reeks schrijfinstrumenten ontwikkeld voor de collectie "Graf von Faber-Castell for Bentley", die is ge飊spireerd op een hele eeuw van Bentley-vakmanschap.
Elke Bentley die in het jubileumjaar in de fabriek in Crewe is gebouwd, heeft een speciaal 'Centenary Specification'-pakket - een prachtig pakket met handgemaakte functies, waaronder uniek ' Centenary Gold'-badging, opvallend stoelborduurwerk, unieke loopvlakken en andere speciale details die elk van deze auto抯 als onderdeel van de het jubileumjaar onderscheiden. Ge飊spireerd door deze prachtige functies heeft Graf von Faber-Castell de 'Limited Edition Centenary' schrijfinstrumenten gestyled met dezelfde fraaie 'Centenary Gold' details.
Het assortiment 'Limited Edition Centenary' heeft onderscheidende Bentley designelementen, zoals het kenmerkende ruitpatroon op de metalen houder, het unieke diamantpatroon en de Bentley 'B' aan de bovenkant van de dop, die is versierd met een delicate ring met 24-karaats gouden coating. De beschikbaarheid van de vulpennen, rollerballen en balpennen van deze editie is exclusief beperkt tot Bentley's jubileumjaar in 2019.

Het derde millennium, de tijd van de elektronische gegevensoverdracht, maakt ook de weg vrij voor een contrasterende trend - een terugkeer naar het schrijven, met de grondslag in de 19e eeuw. Het potlood, een natuurlijk symbool van understatement en veelzijdigheid, is de gewaardeerde fetisj van schrijvers en kunstenaars en vormt de leidraad van een complete reeks schrijfinstrumenten: "Graf von Faber-Castell".

Nieuwe producten worden steeds toegevoegd aan deze prestigieuze lijn, met buitengewone houtsoorten en warme kleuren worden continu nieuwe accenten gelegd. Potloden en balpennen, rollers en vulpennen - stuk voor stuk met een technische perfectie - en ook exclusieve bureauaccessoires maken onderdeel uit van de collectie.

540,00


Beoordelingen