La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Pelikan Classic 205 Olivine Balpen (Special Edition)
Pelikan Classic 205 Olivine Balpen (Special Edition)
119,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Faggionato P閠rarque King Size Celluloid Orchid Vulpen
[FF-PKFBT-FP]
Faggionato's PKS (P閠rarque King Size) Celluloid vulpen is gemaakt van 殚n van de klassieke materialen voor de fabricage van vulpennen. Celluloid, uitgevonden in 1865, staat bekend om zijn bruikbaarheid bij het cre雛en van een diversiteit aan luxe goederen.
De pen in het imposante King Size formaat wordt ambachtelijk gemaakt in Frankrijk door Fred Faggionato. De pen meet 144,3 mm, heeft een diameter van 13,6 mm en weegt 26 gram. De pen heeft een stalen penpunt (medium, formaat #6) en maakt gebruik van standaard internationale patronen of de meegeleverde converter.

Het speciale celluloid in orchidee design vergt extra veel kunde van de meester tijdens het bewerken omdat het een zeer moeilijk bewerkbaar type celluloid is. Hierdoor zijn er maar een zeer beperkt aantal pennen geproduceerd, waardoor het een zeer gelimiteerde oplage is.

Over Faggionato
Fr閐閞ic Faggionato is een ware meester in het gebruik van Japanse lakken op schrijfinstrumenten. Het begrip "less is more" is hem niet vreemd: uiterst stijlvolle creaties geven zijn volledig handgemaakte schrijfinstrumenten een unieke en gedistingeerde uitstraling. Als lid van de "Ateliers d'Art de France" wordt zijn meesterschap officieel erkend.

195,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Lamy Z55 14 Karaat Gouden Penpunt

Lamy Z55 14 Karaat Gouden Penpunt


Lamy T52 Vulpeninkt - Inktpot

Lamy T52 Vulpeninkt - Inktpot


Pelikan M200 Penpunt voor Vulpennen

Pelikan M200 Penpunt voor Vulpennen


LAMY Safari Yellow Vulpen

LAMY Safari Yellow Vulpen