La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Opus 88 Picnic Green Vulpen
Opus 88 Picnic Green Vulpen
77,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Faggionato P閠rarque King Size Celluloid Fish Vulpen
[FF-PKFFI-FP]
Faggionato's PKS (P閠rarque King Size) Celluloid vulpen is gemaakt van 殚n van de klassieke materialen voor de fabricage van vulpennen. Celluloid, uitgevonden in 1865, staat bekend om zijn bruikbaarheid bij het cre雛en van een diversiteit aan luxe goederen. Het Celluloid dat voor deze pen is gebruikt doet denken aan de kleuren van een Koi karper.
De pen in het imposante King Size formaat wordt ambachtelijk gemaakt in Frankrijk door Fred Faggionato. De pen meet 144,3 mm, heeft een diameter van 13,6 mm en weegt 26 gram. De pen heeft een stalen penpunt (medium, formaat #6) en maakt gebruik van standaard internationale patronen of de meegeleverde converter.

Over Faggionato
Fr閐閞ic Faggionato is een ware meester in het gebruik van Japanse lakken op schrijfinstrumenten. Het begrip "less is more" is hem niet vreemd: uiterst stijlvolle creaties geven zijn volledig handgemaakte schrijfinstrumenten een unieke en gedistingeerde uitstraling. Als lid van de "Ateliers d'Art de France" wordt zijn meesterschap officieel erkend.

195,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Diplomat Aero Factory Vulpen

Diplomat Aero Factory Vulpen


Van der Spek Penetui (Softcase) - 4 pennen (9 kleuren)

Van der Spek Penetui (Softcase) - 4 pennen (9 kleuren)