La Couronne du Comte


Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Diamine Shimmering Vulpeninkt - Spearmint Diva
Diamine Shimmering Vulpeninkt - Spearmint Diva
€ 11,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Faber-Castell KARLBOX (SALE: LAATSTE MODEL)
[FC-310270]
“Wat me amuseert tijdens het tekenen is het tekenen zelf. Voor mij is tekenen zoals ademen en schrijven. Dit zijn dingen die me laten ontspannen.” Karl Lagerfeld.

De KARLBOX is een exclusieve, creatieve en meesterlijke samenwerking tussen Karl Lagerfeld en Faber-Castell. De gelimiteerde oplage van 2.500 stuks wereldwijd is een uniek eerbetoon aan Karl Lagerfeld en een uiting van de symbiose tussen een kunstenaar en zijn gereedschap.

De potloden die hij gebruikt, zijn verlengstukken van hemzelf: kleuren, kleurpotloden en waskrijt decoreren zijn diverse woon- en werkvertrekken. En allen zijn ze gelabeld “Faber-Castell”. Net als al zijn creaties zijn deze instrumenten gemarkeerd met een luxe en authentiek zegel, een die door experts wordt gewaardeerd, dat staat voor kwaliteit, een hoge standaard en geen concessies doet. Een liaison die de traditionele waarden van het familiebedrijf Faber-Castell combineert met de moderne, unieke en innovatieve geest en stijl van Karl Lagerfeld.
Het is een symbool voor de lange relatie tussen beide merken.

The KarlBox
De doos is verdeeld in verscheidende lades met de primaire kleuren. In totaal bevat de KarlBox 350 tekeninstrumenten: markers, krijt, kleurpotloden, waaronder de rood-, zwart-, groen-, geel- en blauwtinten, uitgespreid als een kleurenkaart. Het is een waardevol stuk, een tijdloze en luxueuze doos in een gelimiteerde oplage, genummerd en met certificaat van echtheid.

Inhoud
De basis eerst – de toplade is gevuld met de grafietpotloden CASTELL 9000, in de standaard en jumbo versie, alsook de PITT Grafietstiften in diverse hardheden. De wateroplosbare GRAPHITE AQUARELLE Potloden zijn perfect voor eerste schetsen en waterverfschilderijen. De lichtvaste India inkt PITT ARTIST PENS FINELINERS zijn ideaal voor gedetailleerde tekeningen. Accessoires als het waterverfpenseel, slijpers, gummen en een watercup maken het assortiment compleet.
Elk van de 6 laden bevat de volledig wateroplosbare ALBRECHT DÜRER ARTISTS’ WATERCOLOUR Potloden voor onovertroffen lichtvastheid en kleur alsook de POLYCHROMOS ARTISTS’ Kleurpotloden met hun soepele tekencomfort en uitstekende lichtvastheid. Ter completering van de kleurenwereld zijn de hooggepigmenteerde POLYCHROMOS ARTISTS’ Pastelpotloden voor gedetailleerd tekenen en het schaduwtekenen voor grotere oppervlakken. Daarnaast zijn ook de lichtvaste en geurloze India ink PITT ARTIST Pennen toegevoegd. Alle lades kunnen uit de doos worden gehaald.About Faber-Castell
Faber-Castell is opgericht in 1761 als een potloodfabriek. Het is daarmee één van de oudste industriële bedrijven ter wereld en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds geleid door het geslacht Faber-Castell. Faber-Castell staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is thans uitgegroeid tot een leidend bedrijf van kwaliteitsproducten op het gebied van schrijf- en tekeninstrumenten.

De producten worden met zorg en vakkundigheid ontworpen en samengesteld, waarbij functionaliteit, duurzaamheid en vormgeving nadrukkelijk en uitgebreid aandacht krijgen. Door continu te streven naar vernieuwing en het gebruik van bijzondere materialen, zoals hout en edelmetalen, zijn de producten van Faber-Castell stuk voor stuk een lust voor het oog.

De vraag ofwel een praktisch cadeau ofwel een mooi cadeau te geven hoeft niet meer te worden gesteld, want met een Faber-Castell product geeft u beide op hetzelfde moment.

€ 2.500,00 € 1.494,35


Beoordelingen