La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
WINTER SALE Waterman Perspective Blue Vulpen
155,00     109,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Faber-Castell Art Grip Aquarelpotloden - 24-delig
[FC-114224]
Faber-Castell Art GRIP Aquarelpotloden zijn volledig wateroplosbaar: gebruik een natte kwast en cre雃r prachtige aquareleffecten op ieder motief of patroon gemaakt met Art GRIP Aquarelpotloden. Ze zijn ideaal voor precisietekeningen en superieur aan standaard waterverf. Of u nu werkt op licht, gekleurd of donker papier, de sprekende pigmenten komen gegarandeerd tot leven!

De metalen doos bevat 24 potloden. De volledig wateroplosbare kleuren zorgen voor onge雟enaarde aquareleffecten. De potloden hebben een hoge breekvastheid en een ergonomische driehoeksgreep voor onvermoeibaar tekenen. De potloden zijn ideaal voor beginners, studenten en op het werk.

About Faber-Castell
Faber-Castell is opgericht in 1761 als een potloodfabriek. Het is daarmee 殚n van de oudste industri雔e bedrijven ter wereld en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds geleid door het geslacht Faber-Castell. Faber-Castell staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is thans uitgegroeid tot een leidend bedrijf van kwaliteitsproducten op het gebied van schrijf- en tekeninstrumenten.

De producten worden met zorg en vakkundigheid ontworpen en samengesteld, waarbij functionaliteit, duurzaamheid en vormgeving nadrukkelijk en uitgebreid aandacht krijgen. Door continu te streven naar vernieuwing en het gebruik van bijzondere materialen, zoals hout en edelmetalen, zijn de producten van Faber-Castell stuk voor stuk een lust voor het oog.

De vraag ofwel een praktisch cadeau ofwel een mooi cadeau te geven hoeft niet meer te worden gesteld, want met een Faber-Castell product geeft u beide op hetzelfde moment.

29,95


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
LEUCHTTURM1917 Pen Loop (18 kleuren)

LEUCHTTURM1917 Pen Loop (18 kleuren)


Lamy Studio Aquamarine Balpen (Limited Edition)

Lamy Studio Aquamarine Balpen (Limited Edition)


Lamy M16 Balpen Navulling

Lamy M16 Balpen Navulling


Staedtler Noris Club Kleurpotloden - 36-delig

Staedtler Noris Club Kleurpotloden - 36-delig


Lamy Z19 Reservegummen

Lamy Z19 Reservegummen


LAMY plus Kleurpotloden - 12-delige Geschenkset

LAMY plus Kleurpotloden - 12-delige Geschenkset