La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
SALE: LAATSTE MODEL Pelikan Souver鋘 800 Stone Garden Vulpen (Sp
529,00     420,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Faber-Castell Essentio Aluminium Rose Vulpen
[FC-148420]
De Faber-Castell Essentio Aluminum pencollectie is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ligt ook nog eens comfortabel in de hand en is een genot om mee te schrijven. Deze opnieuw ontworpen versie van de originele Faber-Castell Basic is nu uitgevoerd in een geborsteld aluminium afwerking met een gepolijst chromen clip. De ergonomische greep heeft ribbels om de pen nog beter vast te kunnen houden.

De vulpen is voorzien van een inktvenster om het inktniveau te kunnen zien en heeft een soepele, stalen penpunt. De pen maakt gebruik van standaard internationale inktpatronen of een converter (niet meegeleverd).

Faber-Castell is opgericht in 1761 als een potloodfabriek. Het is daarmee 殚n van de oudste industri雔e bedrijven ter wereld en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds geleid door het geslacht Faber-Castell.
Faber-Castell staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is thans uitgegroeid tot een leidend bedrijf van kwaliteitsproducten op het gebied van schrijf- en tekeninstrumenten.

De producten worden met zorg en vakkundigheid ontworpen en samengesteld, waarbij functionaliteit, duurzaamheid en vormgeving nadrukkelijk en uitgebreid aandacht krijgen. Door continu te streven naar vernieuwing en het gebruik van bijzondere materialen, zoals hout en edelmetalen, zijn de producten van Faber-Castell stuk voor stuk een lust voor het oog.

De vraag ofwel een praktisch cadeau ofwel een mooi cadeau te geven hoeft niet meer te worden gesteld, want met een Faber-Castell product geeft u beide op hetzelfde moment.

44,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Diamine Inktpot - Vulpeninkt (104 kleuren - 30 ml)

Diamine Inktpot - Vulpeninkt (104 kleuren - 30 ml)


Faber-Castell Converter

Faber-Castell Converter


TWSBI Penpunt voor 580/540/530

TWSBI Penpunt voor 580/540/530


Graf Von Faber-Castell Premium Inktpatr. - Olive Green (6)

Graf Von Faber-Castell Premium Inktpatr. - Olive Green (6)


Kaweco Student 70's Soul Vulpen

Kaweco Student 70's Soul Vulpen


Kaweco Skyline Sport Fox Vulpen

Kaweco Skyline Sport Fox Vulpen