La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Montblanc Inktpot Le Petit Prince Planet (Limited Edition)
Montblanc Inktpot Le Petit Prince Planet (Limited Edition)
35,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Faber-Castell Ambition 3D Croco Vulpen
[FC-146050]
De Ambition 3D vulpen van Faber-Castell onderscheidt zich door zijn fraaie houder van edelhars met 3D-effect. De clip met springveer zorgt dat het schrijfinstrument veilig op z'n plaats blijft in uw jas of borstzak. De dop van de pen kan op de pen worden geplaatst tijdens het schrijven.

De vulpen maakt gebruik van cartridges. De stalen penpunt is verkrijgbaar in diverse maten.

Faber-Castell is opgericht in 1761 als een potloodfabriek. Het is daarmee 殚n van de oudste industri雔e bedrijven ter wereld en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds geleid door het geslacht Faber-Castell.
Faber-Castell staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is thans uitgegroeid tot een leidend bedrijf van kwaliteitsproducten op het gebied van schrijf- en tekeninstrumenten.

De producten worden met zorg en vakkundigheid ontworpen en samengesteld, waarbij functionaliteit, duurzaamheid en vormgeving nadrukkelijk en uitgebreid aandacht krijgen. Door continu te streven naar vernieuwing en het gebruik van bijzondere materialen, zoals hout en edelmetalen, zijn de producten van Faber-Castell stuk voor stuk een lust voor het oog.

De vraag ofwel een praktisch cadeau ofwel een mooi cadeau te geven hoeft niet meer te worden gesteld, want met een Faber-Castell product geeft u beide op hetzelfde moment.

69,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Faber-Castell Grip Black Vulpen

Faber-Castell Grip Black Vulpen


Faber-Castell Converter

Faber-Castell Converter


Faber-Castell Penpunt

Faber-Castell Penpunt