La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
WINTER SALE Filofax 1921 Chester Brown A5 Organizer
270,00     189,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Faber-Castell Albrecht D黵er Aquarelpotloden - 12-delig
[FC-117512]
Faber-Castell抯 Albrecht D黵er aquarelpotloden bieden kunstenaars een grote diversiteit voor tekenen, het aanbrengen van schaduwen en schilderen in aquarelkleuren. De materialen van hoge kwaliteit, gecombineerd met meer dan 250 jaar ervaring, resulteren in aquarelpotloden met ongekende effecten en levendigheid. Het gekleurde oppervlak kan worden getransformeerd met slechts een paar fijne of brede kwaststreken om de volle kracht van de kleuren tot leven te brengen. Afhankelijk van het gebruikte papier kunnen de pigmenten volledig oplossen en presteren ze net als klassiek waterverf.

De set bestaat uit 12 kleuren in een metalen doos; de potloden zijn zeer breekvast.

About Faber-Castell
Faber-Castell is opgericht in 1761 als een potloodfabriek. Het is daarmee 殚n van de oudste industri雔e bedrijven ter wereld en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds geleid door het geslacht Faber-Castell. Faber-Castell staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is thans uitgegroeid tot een leidend bedrijf van kwaliteitsproducten op het gebied van schrijf- en tekeninstrumenten.

De producten worden met zorg en vakkundigheid ontworpen en samengesteld, waarbij functionaliteit, duurzaamheid en vormgeving nadrukkelijk en uitgebreid aandacht krijgen. Door continu te streven naar vernieuwing en het gebruik van bijzondere materialen, zoals hout en edelmetalen, zijn de producten van Faber-Castell stuk voor stuk een lust voor het oog.

De vraag ofwel een praktisch cadeau ofwel een mooi cadeau te geven hoeft niet meer te worden gesteld, want met een Faber-Castell product geeft u beide op hetzelfde moment.

23,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Lamy T10 Inktpatronen (doosje: 5 patronen - 7 kleuren)

Lamy T10 Inktpatronen (doosje: 5 patronen - 7 kleuren)


Lamy Z24/Z28 Converter

Lamy Z24/Z28 Converter


LAMY AL-star 2018 Vibrant Pink Vulpen (Limited Edition)

LAMY AL-star 2018 Vibrant Pink Vulpen (Limited Edition)


Pelikan Converter

Pelikan Converter


Manuscript Student Art Kroontjespen Set

Manuscript Student Art Kroontjespen Set


TWSBI GO Smoke Vulpen

TWSBI GO Smoke Vulpen