La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Aurora Riflessi Sterling Silver Black Vulpen
Aurora Riflessi Sterling Silver Black Vulpen
900,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
Graveren
Veel van onze pennen kunnen worden gegraveerd met een persoonlijke tekst. Deze tekst kunt u opgeven tijdens de betaalprocedure in de webstore in het speciale vak opmerkingen. Teksten met 2 regels worden altijd gecentreerd.

Graveren in metaal

Metalen pennen (doorgaans pennen zonder laklaag) kunnen wij graveren door middel van een diamantgravure. Door het toepassen van een dergelijke gravure blijft de pen "rustig", de gravure wordt namelijk niet ingekleurd en is dus tamelijk onopvallend.
Het graveren in metalen pennen of pennen met een metalen dop voeren wij gratis voor u uit.

Wij kunnen diverse lettertypes gebruiken voor het graveren in metaal. Hieronder treft u een overzicht van de diverse lettertypes. U kunt het gewenste lettertype opgeven bij uw bestelling in het vak "opmerkingen" tijdens het afrekenproces. Heeft u zelf een specifiek lettertype in gedachten? Laat u het ons gerust weten, wellicht kunnen wij dit voor u toepassen. Wanneer u geen keuze maakt, wordt altijd het lettertype Helvetica gebruikt. Een gravure wordt altijd 90 graden vanaf de clip op een dopzijde geplaatst, tenzij anders door u tijdens het proces aangegeven.Graveren in lak

Pennen met een laklaag, zoals de Waterman Car鑞e pennen, kunnen wij door middel van een laser graveren. Veel pennen met een laklaag hebben een messing ondergrond, waardoor de gravure doorgaans goudkleurig tevoorschijn komt. Uiteraard kunnen wij u uitgebreid adviseren bij uw keuze.
Het graveren in pennen met een laklaag voeren wij gratis voor u uit, wanneer u deze niet ingekleurd wilt hebben.

Wij brengen u altijd vooraf op de hoogte hoe de gravure in een laklaag eruit zal komen te zien. Wilt u de gravure laten inkleuren, kijkt u dan hieronder bij "Graveren in edelhars en inkleuring in lakpennen".

Wij kunnen diverse lettertypes gebruiken voor het graveren in lakpennen. Hieronder treft u een overzicht van de diverse lettertypes. U kunt het gewenste lettertype opgeven bij uw bestelling in het vak "opmerkingen" tijdens het afrekenproces. Heeft u zelf een specifiek lettertype in gedachten? Laat u het ons gerust weten, wellicht kunnen wij dit voor u toepassen. Wanneer u geen keuze maakt, wordt altijd het lettertype Arial gebruikt. Een gravure wordt altijd 90 graden vanaf de clip op een dopzijde geplaatst, tenzij anders door u tijdens het proces aangegeven.Graveren in edelhars en inkleuring in lakpennen

Pennen van edelhars, zoals de Montblanc Meisterst點k, kunnen doorgaans ook gegraveerd worden. Vaak is er weinig contrast met het materiaal van de pen, waardoor het mooier is, wanneer de gravure wordt ingekleurd. Inkleuring geschiedt normaal in dezelfde kleur als de details van de pen (vaak goud- of zilverkleurig). Lakpennen hebben vaak een messing ondergrond: wanneer uw pen zilverkleurige details heeft, is het soms mooier wanneer de gravure ook zilverkleurig wordt ingekleurd. In dat geval geval wordt dezelfde procedure gehanteerd voor graveren in pennen van edelhars.
Het graveren in pennen van edelhars en inkleuringen kost EUR 12,50. Wanneer wij kosten in rekening brengen voor het graveren, laten wij u dit altijd voorafgaand aan de gravure weten, zodat u nog van de gravure kunt afzien.

Wij kunnen diverse lettertypes gebruiken voor het graveren in pennen van edelhars of inkleuringen. Zowel de lettertypes hierboven genoemd onder "graveren in metaal" en "graveren in lakpennen" kunnen worden toegepast. Laat u het ons gerust weten, wellicht kunnen wij dit voor u toepassen. Wanneer u geen keuze maakt, wordt altijd het lettertype Arial gebruikt. Een gravure wordt altijd 90 graden vanaf de clip op een dopzijde geplaatst, tenzij anders door u tijdens het proces aangegeven.

Bij La Couronne du Comte weet u vooraf waar u aan toe bent

Omdat niet alle pennen geschikt zijn om te graveren, geven wij u graag advies over de mogelijkheden. Bij elke pen kunnen wij aangeven wat de mogelijkheden zijn. Neemt u dan ook gerust contact met ons op bij eventuele vragen.

La Couronne du Comte vindt het belangrijk dat het resultaat van de door u gekozen gravure is, zoals u wenst. Bij onduidelijkheid of wanneer wij denken dat u meer informatie nodig heeft voor de toepassing van de gravure (bijvoorbeeld in het geval dat een pen een messing ondergrond heeft), nemen wij altijd eerst contact met u op, alvorens de gravure uit te voeren.
Volgende