La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Pilot Vulpen Inktpatronen - Blauwzwart
Pilot Vulpen Inktpatronen - Blauwzwart
4,95
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
S.T. Dupont Murder on the Orient Express Vulpen (Limited Edition
[STD-ORIEXPFP]
Vlak voor middernacht strandt plots de Orient Express met al haar passagiers vanwege hevige sneeuwval. De volgende morgen wordt 殚n van de passagiers dood gevonden: Hij is op brute wijze om het leven gebracht met meerdere steken. Aangezien niemand de trein kon verlaten en er geen sporen in de sneeuw rondom de trein zijn gevonden, moet de moordenaar nog steeds aan boord van de trein zijn. Dit mysterie moet opgelost worden, voordat hij nog een slachtoffer uitkiest! "Murder on the Orient Express", ge飊spireerd op het in 1934 door Agatha Christie geschreven, gelijknamige boek, verscheen begin november 2017 in de bioscopen.

S.T. Dupont heeft het thema prachtig uitgewerkt in deze nieuwste uitgave: de vulpen, gebaseerd op de Line D collectie, is afgewerkt met natuurlijke, Chinese lak en afgezet met vergulde details. Slechts twee huizen in Europa hebben de kennis van het aanbrengen van deze bijzondere en keiharde lak, waaronder het Maison S.T. Dupont. Met de pen wordt een briefopener geleverd in de vorm van een dolk, zoals deze ook in het boek voorkomt. De bijzondere doos waar deze set in wordt geleverd, ziet eruit als de treincoup van 殚n van de passagiers van de Ori雗t Express. De pen heeft zijn eigen plekje op het 'bed' in deze coup.De vulpen heeft een 18 karaat gouden penpunt en maakt gebruik van inktpatronen of een converter.

S.T. Dupont produceert luxe artikelen sinds 1872 en weet keizers, koningen, maharadja's en vele anderen te boeien met uitgesproken en vooral bijzondere gebruiksvoorwerpen. Alle artikelen worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en ondergaan een intensieve kwaliteitscontrole om er voor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt.

1.695,00


Beoordelingen