La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Lovi Card - Mini Vogels - Groen - Small
Lovi Card - Mini Vogels - Groen - Small
6,90
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
S.T. Dupont Line D Black Palladium Medium Vulpen
[STD-410100M]
Line D staat voor elegantie, kwaliteit, traditie en kracht; een traditionele lijn van een genereus formaat. De afgeronde en harmonieuze vorm van de dop gecombineerd met de zachte lijnen van de houder maken deze pen tot een tijdloos ontwerp. De medium collectie is iets slanker en korter dan de standaard uitvoering, waardoor deze ook voor de kleinere hand geschikt is.

Gemaakt van metaal, in de traditie van S.T. Dupont, hebben de Line D pennen het juiste gewicht voor een perfect schrijfcomfort.

Het onderscheidende geluid van de dop die op de pen wordt geplaatst, doet denken aan het beroemde "cling"-geluid van de S.T. Dupont aanstekers.

De 14 karaat gouden penpunt zorgt voor een perfect zachte, glijdende en snelle schrijfervaring. De pen maakt gebruik van standaard internationale inktpatronen of de meegeleverde converter.

Geschikte inkt voor deze vulpen vindt u hier in onze webstore.

S.T. Dupont pennen worden ontworpen, gepolijst en met de hand gemaakt in de S.T. Dupont ateliers in Faverges, Frankrijk. Elke pen is uniek en te identificeren door het unieke nummer dat op een zijde van de clip is gegraveerd.

S.T. Dupont produceert luxe artikelen sinds 1872 en weet keizers, koningen, maharadja's en vele anderen te boeien met uitgesproken en vooral bijzondere gebruiksvoorwerpen. Alle artikelen worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en ondergaan een intensieve kwaliteitscontrole om er voor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt.

535,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen