La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
WINTER SALE Kaweco Student Vintage Yellow Rollerpen
€ 39,00     € 25,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
S.T. Dupont Liberté Mini Pearly White Balpen
[STD-467600]
De afgeronde zijden van de Liberté pen van S.T. Dupont, benadrukt door een verlengde en licht taps toelopende houder, illustreren de perfecte proporties van dit elegante schrijfinstrument.

De top van de dop, fraai gefacetteerd zoals een briljant geslepen diamant, draagt het logo van het merk. De pen is niet te zwaar en niet te licht, waardoor het een genot is om met de pen te schrijven. De mini uitvoering neemt u gemakkelijk overal met u mee.

De balpen maakt gebruik van standaard "D1" formaat vullingen, welke u hier in onze webstore kunt vinden.

S.T. Dupont pennen worden ontworpen, gepolijst en met de hand gemaakt in de S.T. Dupont ateliers in Faverges, Frankrijk. Elke pen is uniek en te identificeren door het unieke nummer dat op een zijde van de clip is gegraveerd.

S.T. Dupont produceert luxe artikelen sinds 1872 en weet keizers, koningen, maharadja's en vele anderen te boeien met uitgesproken en vooral bijzondere gebruiksvoorwerpen. Alle artikelen worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en ondergaan een intensieve kwaliteitscontrole om er voor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt.

€ 200,00


Beoordelingen