La Couronne du ComteMerken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
S.T. Dupont D-Initial Black & Chrome Vulpen
S.T. Dupont D-Initial Black & Chrome Vulpen
185,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
S.T. Dupont D閒i Skeleton Gun Metal Balpen
[STD-405727]
Net als een straaljager reageert de D閒i van S.T. Dupont snel en precies. De innovatieve, unieke constructie en het dynamische en elegante ontwerp geven de D閒i een modern uiterlijk.

De combinatie van het materiaal van de houder en het metalen skelet geeft het ideale gewicht aan de pen met een uitstekende balans. De springveerclip is zo ontworpen dat de pen eenvoudig in een borstzak kan worden geplaatst en goed op de plaats blijft. De Skeleton versie laat het toe om het mechaniek te zien en daardoor krijgt de pen een extra dimensie.

De balpen maakt gebruik van standaard "Parker" formaat vullingen, welke u hier in onze webstore kunt vinden.

S.T. Dupont pennen worden ontworpen, gepolijst en met de hand gemaakt in de S.T. Dupont ateliers in Faverges, Frankrijk. Elke pen is uniek en te identificeren door het unieke nummer dat op een zijde van de clip is gegraveerd.

S.T. Dupont produceert luxe artikelen sinds 1872 en weet keizers, koningen, maharadja's en vele anderen te boeien met uitgesproken en vooral bijzondere gebruiksvoorwerpen. Alle artikelen worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en ondergaan een intensieve kwaliteitscontrole om er voor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt.

335,00


Beoordelingen