La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Edison Pen Pearlette Fingerpaints Vulpen
Edison Pen Pearlette Fingerpaints Vulpen
165,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
S.T. Dupont Conquest of the Wild West Premium Rollerpen (L.E.)
[STD-412065]
Het verhaal van het Wilde Westen inspireert nog steeds door de grensverleggende houding van de Amerikaanse pioniers. Het staat ook voor de "Witte Hoed tegen de Zwarte Hoed", goed tegen kwaad, symbolen uit de Western films in de periode 1920-1940. De aantrekkingskracht van wijde vlaktes, de Saloons die gedecoreerd waren met gravures uit de Neoklassieke stijlperiode ... dit alles was de inspiratie voor de nieuwste limited edition reeks van het Huis S.T. Dupont: de Conquest of the Wild West Collectie.

De Premium Collectie schrijfinstrumenten, gelimiteerd tot 1.500 stuks, zijn verfraaid met natuurlijke lak: zo zwart als een Mojave nacht met wat sterrenstof. Het lak contrasteert prachtig met de fraai gegraveerde metalen delen van palladium.

Over S.T. Dupont
S.T. Dupont pennen worden ontworpen, gepolijst en met de hand gemaakt in de S.T. Dupont ateliers in Faverges, Frankrijk. Elke pen is uniek en te identificeren door het unieke nummer dat op een zijde van de clip is gegraveerd.

S.T. Dupont produceert luxe artikelen sinds 1872 en weet keizers, koningen, maharadja's en vele anderen te boeien met uitgesproken en vooral bijzondere gebruiksvoorwerpen. Alle artikelen worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en ondergaan een intensieve kwaliteitscontrole om er voor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt.

1.260,00


Beoordelingen