La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
S.T. Dupont Minijet Star Blue Aansteker
S.T. Dupont Minijet Star Blue Aansteker
115,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Diplomat Aero Flame Balpen
[DI-D40309040]
Let op: deze pen is verkrijgbaar vanaf december 2019. Reserveer nu uw pen!

De Diplomat Aero Flame schrijfinstrumenten worden sinds 1922 met behulp van traditionele methoden vervaardigd. Door een combinatie van uitzonderlijke Duitse knowhow, hoogwaardige materialen en een toewijding om alleen de beste producten aan te bieden heeft het merk Diplomat de tand des tijds doorstaan. De brede Aero is een populair model door zijn industri雔e ontwerp in een vintage stijl. Diplomat voegt een nieuw en fascinerend ontwerp aan de collectie toe met de Aero Flame. In plaats van aluminium (zoals de originele Aero pennen), is de Flame vervaardigd in roestvrij staal om de pen meer gewicht en duurzaamheid te geven.
Het vlammeneffect wordt met de hand gecre雃rd met behulp van een brander - een tijdrovend proces vanwege het grote formaat van de pen en het gegroefde oppervlak. Elke pen is uniek - geen twee pennen zullen precies hetzelfde zijn. Doorzichtige lak wordt aangebracht om het oppervlak te beschermen en glans toe te voegen. Een matzwarte clip voegt een moderne uitstraling toe.

De pen maakt gebruik van standaard "Parker-formaat" vullingen, welke u hier in onze webstore kunt vinden.

DIPLOMAT schrijfinstrumenten worden al sinds 1922 op originele wijze geproduceerd en worden door veelexperts gewaardeerd.
De hoge kwaliteitseisen van het merk verklaren het zeldzame gebruik van een volledig metalen behuizing en het "Made in Germany" label, welke staan voor een uitzonderlijke duurzaamheid en een rijke afwerking van iedere pen.

260,00


Beoordelingen