La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
CHRISTMAS SPECIAL Faber-Castell Grip Black Balpen / Vulpen Set
37,50     27,50
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
La Couronne du Comte Willem Van Oranje Vulpen
[LCDC-WVOFP]
La Couronne du Comte introduceert in samenwerking met Piedimonte Pen Design de limited Edition Willem van Oranje vulpen. Piedimonte Pen Design staat synoniem voor passie voor vormgeving en creatie van bijzondere schrijfinstrumenten, modern met een uniek Italiaans design, voorzien van het speciale magnetische pistonvulsysteem.
De samenwerking heeft geresulteerd in een speciale gelimiteerde oplage als eerbetoon aan Willem van Oranje en het Koninkrijk der Nederlanden: uitgevoerd in rood, wit en blauw als verwijzing naar de Nederlandse vlag en het oranje voor Willem van Oranje en het Huis van Oranje. De pen (niet genummerd) is gelimiteerd tot 33 stuks (als referentie naar het geboortejaar van Willem van Oranje).

Over Willem van Oranje
Willem (24 april 1533 10 juli 1584), prins van Oranje, graaf van Nassau-Dillenburg, beter bekend als Willem van Oranje of onder zijn bijnaam Willem de Zwijger, en in Nederland vaak Vader des vaderlands genoemd, was aanvankelijk stadhouder (plaatsvervanger) voor de regerend heer der Nederlanden. Hij begon zijn loopbaan in dienst van de Rooms-Duitse keizer Karel V. Meningsverschillen met Karels opvolger Filips II van Spanje leidden uiteindelijk tot de Tachtigjarige Oorlog. Deze oorlog had als eindresultaat dat de Noordelijke Nederlanden in 1648 bij de Vrede van M黱ster internationaal erkend werden als onafhankelijke staat.

De lijfspreuk van de prins was "Je maintiendrai" (Ik zal handhaven) en deze lijfspreuk werd sinds 1815 ook de wapenspreuk van het Koninkrijk der Nederlanden.Technische kenmerken
De pen is gemaakt van blauw en rood eboniet, gecombineerd met wit acryl en een transparant inktraam, vergezeld van een magnetische bureaustandaard. De pen meet gesloten 152 mm en 147 mm open. De pen heeft een inktcapaciteit van 1.5 ml en de stalen punt is gemaakt door JoWo. Het bijzondere aan deze vulpen is het innovatieve vulsysteem, dat werkt met magnetische energie: de werking is net zo simpel als dat ze effectief is en bestaat eruit dat de magnetische piston door een externe magneet wordt bediend.De pen wordt geleverd in een speciale houten geschenkdoos.

Let op: een kleine voorraad is onderweg naar onze winkel. Indien de voorraad is uitverkocht, houd u dan rekening met een productietijd van 3 tot 4 weken, omdat alle pennen volledig met de hand worden gemaakt. Wilt u weten of een pen beschikbaar is? Belt u ons gerust op 013-7501070 of stuur een email naar info@lacouronneducomte.nl.

390,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Sailor Pro Gear Cocktail Angel's Delight Vulpen (L.E.)

Sailor Pro Gear Cocktail Angel's Delight Vulpen (L.E.)


Colorverse Inktpotten - Dark Energy

Colorverse Inktpotten - Dark Energy


AP Pens Beaujolais Vulpen (Limited Edition)

AP Pens Beaujolais Vulpen (Limited Edition)


Sailor Shikiori Inktpot - Souten

Sailor Shikiori Inktpot - Souten