La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Aurora 88 Ottantotto Black GT Vulpen
Aurora 88 Ottantotto Black GT Vulpen
525,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Conklin Herringbone Navy Blue Balpen
[CK-CK71545]
De Conklin Herringbone collectie combineert een vintage look met moderne stijl en elegantie. Het unieke visgraatmotief wordt verkregen door dit te graveren in de metalen houder. Over de houder wordt een speciale, transparante laklaag aangebracht en een aantal extra lagen ter bescherming en om de unieke kleur te laten spreken. De chromen clip is voorzien van de Conklin merknaam.

De balpen maakt gebruik van standaard "Parker" formaat vullingen.

Over Conklin
In 1898 richtte Roy Conklin, een uitvinder uit Toledo, Ohio (USA), de Conklin Pen Company op en wordt tot op de dag van vandaag beschouwd als 殚n van de belangrijkste en meest innovatieve producenten van Amerikaanse schrijfwaren uit het gouden tijdperk van de vulpennen.
Het moderne Conklin Pen Company streeft ernaar om in dezelfde geest en met bijzondere innovaties te produceren, terwijl een uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel blijft staan. De pennen worden gemaakt van eersteklas materialen en zijn gebaseerd op eerdere modellen door Conklin geproduceerd; de pennen worden gemaakt door vaklieden die staan voor deze legendarische naam. Alle Conklin pennen hebben een levenslange garantie.

60,00


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Conklin Duragraph Orange Nights Balpen

Conklin Duragraph Orange Nights Balpen


Montblanc Meisterst點k Solitaire Dou Stainless Steel Balpen

Montblanc Meisterst點k Solitaire Dou Stainless Steel Balpen