La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Caran d'Ache L閙an Black ST Bi-Function Pen
Caran d'Ache L閙an Black ST Bi-Function Pen
375,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Conklin All American Black Raven Vulpen
[CK-CK71497]
Let op: deze pen wordt eind februari 2019 verwacht. Reserveer uw pen nu!

Tijdens de jaren 30 van de vorige eeuw, aan het begin van de Depressie, bracht Conklin een collectie uit die aantrekkelijk was geprijsd. De "All American" collectie werd aangeboden in verschillende formaten, met diverse vulmechanismes en afwerkingen, allemaal met het doel om aan de vraag naar betaalbare schrijfwaren van goede kwaliteit te voldoen.
De moderne All American pen van Conklin eert de vroegere collectie met deze sprekende en moderne pennen met een tijdloos uiterlijk. De All American pen, van handgemaakt Europees edelhars, is een pen van formaat, maar ligt nog steeds comfortabel in de hand. De dop en houder zijn taps toelopend om een perfecte balans te garanderen.

De vulpen met stalen punt maakt gebruik van standaard internationale patronen of een converter.

Over Conklin
In 1898 richtte Roy Conklin, een uitvinder uit Toledo, Ohio (USA), de Conklin Pen Company op en wordt tot op de dag van vandaag beschouwd als 殚n van de belangrijkste en meest innovatieve producenten van Amerikaanse schrijfwaren uit het gouden tijdperk van de vulpennen.
Het moderne Conklin Pen Company streeft ernaar om in dezelfde geest en met bijzondere innovaties te produceren, terwijl een uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel blijft staan. De pennen worden gemaakt van eersteklas materialen en zijn gebaseerd op eerdere modellen door Conklin geproduceerd; de pennen worden gemaakt door vaklieden die staan voor deze legendarische naam. Alle Conklin pennen hebben een levenslange garantie.

95,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Graf Von Faber-Castell Premium Inktpatronen (6 patr./9 kleuren)

Graf Von Faber-Castell Premium Inktpatronen (6 patr./9 kleuren)