La Couronne du Comte


Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Montegrappa Iustitia Vulpen
Montegrappa Iustitia Vulpen
305,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
CLEARANCE SALE Faber-Castell E-Motion Rhombus Balpen
[FC-EMRH-BP]
De E-Motion balpennen van Faber-Castell maken indruk door de luxueuze combinatie van kunsthars en verchroomd en gepolijst metaal. De houder, gemaakt van een hoge kwaliteit synthetisch materiaal, is puur wit en heeft een fijn lasergegraveerd ruitpatroon. Het geeft het effect van een patchwork quilt en zorgt voor een fascinerende uitstraling van de pennen en potloden. De clip met springveer zorgt dat het schrijfinstrument veilig op z'n plaats blijft in uw jas of borstzak.

Faber-Castell is opgericht in 1761 als een potloodfabriek. Het is daarmee 殚n van de oudste industri雔e bedrijven ter wereld en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds geleid door het geslacht Faber-Castell.
Faber-Castell staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is thans uitgegroeid tot een leidend bedrijf van kwaliteitsproducten op het gebied van schrijf- en tekeninstrumenten.

De producten worden met zorg en vakkundigheid ontworpen en samengesteld, waarbij functionaliteit, duurzaamheid en vormgeving nadrukkelijk en uitgebreid aandacht krijgen. Door continu te streven naar vernieuwing en het gebruik van bijzondere materialen, zoals hout en edelmetalen, zijn de producten van Faber-Castell stuk voor stuk een lust voor het oog.

De vraag ofwel een praktisch cadeau ofwel een mooi cadeau te geven hoeft niet meer te worden gesteld, want met een Faber-Castell product geeft u beide op hetzelfde moment.

65,00 49,00


Beoordelingen