La Couronne du Comte


Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Visconti Daedalus Vulpen (Limited Edition)
Visconti Daedalus Vulpen (Limited Edition)
2.500,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
CLEARANCE SALE S.T. Dupont Vitruvian Man Prestige Vulpen (Limite
[STD-410037]
Leonardo da Vinci was meer dan een uitvinder en kunstenaar, een homo universalis. Met deze gelimiteerde oplage illustreert S.T. Dupont de filosofie die ze al sinds 1872 volgen: het combineren van technische perfectie en creatieve inspiratie.

De Vitruvian Man Collectie wordt gemaakt in de ateliers in Faverges, Frankrijk, als gelimiteerde oplage. Ge飊spireerd door de principes van architect Romain Vitruvius maakte Leonardo da Vinci in 1492 een studie en illustreerde de wetten van de verhoudingen van het menselijk lichaam.

De Vitruvian Man Prestige Editie is het aan z'n stand verplicht om dezelfde potentie te reproduceren als de tekening die ooit werd geproduceerd met pen, inkt en was op papier. De collectie combineert de warme Havana-bruine tinten van de natuurlijke lak met elegant geelgoud. Elk stuk wordt gemaakt in een oplage van 1.492 stuks en is verfraaid met Leonardo da Vinci's beroemde tekening gegraveerd in geelgoud.

De vulpen heeft een 14 karaat gouden punt (medium) en maakt gebruik van standaard internationale patronen of de meegeleverde converter.

Over S.T. Dupont
S.T. Dupont pennen worden ontworpen, gepolijst en met de hand gemaakt in de S.T. Dupont ateliers in Faverges, Frankrijk. Elke pen is uniek en te identificeren door het unieke nummer dat op een zijde van de clip is gegraveerd.

S.T. Dupont produceert luxe artikelen sinds 1872 en weet keizers, koningen, maharadja's en vele anderen te boeien met uitgesproken en vooral bijzondere gebruiksvoorwerpen. Alle artikelen worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en ondergaan een intensieve kwaliteitscontrole om er voor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt.

1.190,00 950,00


Beoordelingen