La Couronne du Comte


Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Pelikan Souverän 605 White-Transparent Balpen (Limited Edition)
Pelikan Souverän 605 White-Transparent Balpen (Limited Edition)
€ 275,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
CLEARANCE SALE S.T. Dupont Liberté Prune Vulpen
[STD-460012]
De afgeronde zijden van de Liberté pen van S.T. Dupont, benadrukt door een verlengde en licht taps toelopende houder, illustreren de perfecte proporties van dit elegante schrijfinstrument.

De top van de dop, fraai gefacetteerd zoals een briljant geslepen diamant, draagt het logo van het merk. De pen is niet te zwaar en niet te licht, waardoor het een genot is om met de pen te schrijven. De Liberté vulpen ligt perfect in de hand door de ergonomisch gevormde greep.

De 14 karaat gouden penpunt (fijn), met de hand gepolijst, zorgt voor een perfect zachte, glijdende en snelle schrijfervaring. De pen maakt gebruik van standaard internationale inktpatronen of de meegeleverde converter.

Geschikte inkt voor deze vulpen vindt u hier in onze webstore.

S.T. Dupont pennen worden ontworpen, gepolijst en met de hand gemaakt in de S.T. Dupont ateliers in Faverges, Frankrijk. Elke pen is uniek en te identificeren door het unieke nummer dat op een zijde van de clip is gegraveerd.

S.T. Dupont produceert luxe artikelen sinds 1872 en weet keizers, koningen, maharadja's en vele anderen te boeien met uitgesproken en vooral bijzondere gebruiksvoorwerpen. Alle artikelen worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en ondergaan een intensieve kwaliteitscontrole om er voor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt.

€ 425,00 € 340,00


Beoordelingen