La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Pebble Stationery Co. A5 Lederen Notitieboek Cover - Navy
Pebble Stationery Co. A5 Lederen Notitieboek Cover - Navy
€ 54,95
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Caran d'Ache 100 Years Oberalp Vulpen (Limited Edition)
[CDA-OBERALPF]
Zwitserland in optima forma: om haar honderdjarig bestaan te vieren heeft Caran d’Ache deze beperkte oplage uitgegeven, die is opgesierd met de mooiste symbolen van de confederatie.

Alpiene decoupagekunst
De collectie "Oberalp" is een hommage aan de Zwitserse bergwereld – en dan vooral aan de gelijknamige bergpas die zich op een hoogte van 2044 meter bevindt. Op deze hoogte bloeit ook de edelweiss, waarvan het silhouet onopvallend in een van de schachtvlakken is gegraveerd. In twee andere schachtvlakken zijn miniatuurafbeeldingen in filigrein van het alpenleven gegraveerd. Ze vormen een toespeling op de traditionele alpiene decoupagekunst, waarvan de finesses in fijne zwarte lak elegant op de met gepolijst palladium bedekte ondergrond zijn uitgevoerd.

De punten van de vulpen en de rollerpen hebben een kroon van drie edelweiss-bloemen, die heel fijn zijn gegraveerd volgens de traditionele methode die ook al sinds een eeuw zijn toepassing vindt in de werkplaatsen van Caran d’Ache in Genève.

De collectie "Oberalp" wordt aangeboden in een kostbare doos van Zwitsers beukenhout. Zij symboliseert typische kenmerken van de Zwitserse berghutten en de charme van de Helvetische bergwereld.

De oplage is gelimiteerd tot 2.044 pennen. De vulpen heeft een 18 karaat gouden penpunt en maakt gebruik van inktpatronen of de meegeleverde converter.

Over Caran d'Ache
Caran d'Ache, opgericht in 1924 door Arnold Schweitzer, is het product van de lange Zwitserse geschiedenis van horlogemakers en edelsmeden. Tegenwoordig is Caran d'Ache de belichaming van superieure kwaliteit en wereldwijd erkende expertise.
Elk product wordt met de hand gemaakt in de werkplaatsen in Genève en combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken.

€ 2.500,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Caran d'Ache 100 Years Oberalp Rollerpen (Limited Edition)

Caran d'Ache 100 Years Oberalp Rollerpen (Limited Edition)


Caran d'Ache 100 Years Oberalp Balpen (Limited Edition)

Caran d'Ache 100 Years Oberalp Balpen (Limited Edition)