La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Leonardo Momento Zero Grande Luna Rossa ST Vulpen
Leonardo Momento Zero Grande Luna Rossa ST Vulpen
295,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Caran d'Ache Year of the Snake Vulpen (Limited Edition)
[CDA-SNAKEFP]
De Year of the Snake Limited Edition vulpen van Caran d'Ache is het teken van succes voor 2013.
De Slang, symbool van kennis, kronkelt rond de houder van de pen; zijn rondingen, benadrukt door de diepzwarte lak, glanzen subtiel.

De techniek van Chinese lak is een kunst op zich: de houder van de pen wordt voorzien van diverse lagen, eerst goud dan zwart. Het resultaat is een uitgesproken contrast als de gouden slang lijkt weg te kruipen uit een oneindigheid van intens zwart.
Caran d'Ache is 殚n van de weinige Westerse producenten die deze oude techniek beheerst. Chinese lak is een natuurproduct, afkomstig van de "Rhus Vernicifera", en cre雃rt delicate reflecties en ongelofelijk diepe kleuren.
Chinese lak wordt met de hand aangebracht in diverse lagen en dan vele malen gepolijst op een manier die traditionele Chinese methoden combineert met moderne technologie. Het mysterie omtrent de kleur van Chinese lak is nog groter.

De Year of the Snake vulpen wordt uitgegeven in 888 stuks, waar 8 een geluksgetal is in China.

De vulpen heeft een 18 karaat gouden penpunt en is verkrijgbaar in verschillende lijndikten. De vulpen heeft een ergonomische greep.

Caran d'Ache, opgericht in 1924 door Arnold Schweitzer, is het product van de lange Zwitserse geschiedenis van horlogemakers en edelsmeden. Tegenwoordig is Caran d'Ache de belichaming van superieure kwaliteit en wereldwijd erkende expertise.
Elk product wordt met de hand gemaakt in de werkplaatsen in Gen鑦e en combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken.

2.600,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Caran d'Ache Year of the Dragon Vulpen (Limited Edition)

Caran d'Ache Year of the Dragon Vulpen (Limited Edition)