La Couronne du Comte

Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Pineider Alchemy of Colours Inkt Mix Set
Pineider Alchemy of Colours Inkt Mix Set
189,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Caran d'Ache Varius Ivanhoe Vulpen
[CDA-4490.XX4]
Genoemd naar de held uit Sir Walter Scott's beroemde verhaal doet de Varius Ivanhoe vulpen van Caran d'Ache denken aan de Middeleeuwen, de tijd van ridders en minstrelen. Net zoals de ridders uit die tijd, dragen de pennen van de Ivanhoe collectie ook een "mali雗kolder" van geweven staal. Twee gerhodineerde of vergulde banden markeren de onder- en bovenzijde van deze bijzondere bewerking.

De typische Caran d'Ache retro stalen clip - ook verzilverd (en voorzien van een rhodium afwerking) of verguld - past perfect bij het "middeleeuwse" uiterlijk. Maar onder dit nostalgische uiterlijk schuilt een hypermodern binnenwerk, ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en schrijfcomfort.

De vulpen heeft een 18 karaat gouden penpunt (bij de verzilverde versie met rhodium-laag) en is verkrijgbaar in verschillende lijndikten. De vulpen heeft een ergonomische greep.

Caran d'Ache, opgericht in 1924 door Arnold Schweitzer, is het product van de lange Zwitserse geschiedenis van horlogemakers en edelsmeden. Tegenwoordig is Caran d'Ache de belichaming van superieure kwaliteit en wereldwijd erkende expertise.
Elk product wordt met de hand gemaakt in de werkplaatsen in Gen鑦e en combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken.

U kunt hieronder de gewenste uitvoering kiezen.

498,00
Beschikbare opties:
Penpunt:
Uitvoering:
Recente beoordelingen: 1


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Rhodia Geniet Schrift ICE - Geruit (A5)

Rhodia Geniet Schrift ICE - Geruit (A5)


Caran d'Ache Varius Ivanhoe Vulpotlood

Caran d'Ache Varius Ivanhoe Vulpotlood