La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Succes Jaarinhoud 2020 - MINI (4 dagen, 4-talig, wit)
Succes Jaarinhoud 2020 - MINI (4 dagen, 4-talig, wit)
16,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Caran d'Ache Crystal Black Vulpen (Limited Edition)
[CDA-CRYBK-FP]
Caran d'Ache en Lalique, een ontmoeting tussen twee unieke bedrijven in de wereld van luxe. Met een verfijnde smaak weet het Maison de Haute 蒫riture uit Gen鑦e een buitengewoon schrijfinstrument te maken: de gelimiteerde Crystal, een uniek schrijfinstrument gecre雃rd in samenwerking met de legendarische Franse kristalproducent, Lalique.

Caran d'Ache en Lalique delen een passie voor schoonheid. Beide bedrijven hebben hun reputatie en historie gebouwd op de expertise die van generatie op generatie is overgegaan. Het design van deze pen, tot stand gekomen in de werkplaatsen van Caran d'Ache en Lalique in Gen鑦e en de Elzas, laat het beste van beide bedrijven zien.

Druppels water die naar beneden vallen ... delicate bewegingen, transparantie, zacht aanvoelend ... Caran d'Ache zocht een manier om haar schrijfinstrumenten een tijdloze verfijning te geven en werd daarbij ge飊spireerd door het beroemde Coutard motief. Dit werd ontworpen door Ren Lalique in 1935 toen de order werd geplaatst voor de pen die zijn naam draagt. In die tijd was de kunst er een van buitengewone creativiteit en het web van druppels staat dan ook voor de magie van twee stijlen, Art Nouveau en Art Deco.
De meestervaklieden zijn er bijzonder goed in geslaagd het Coutard motief op de pen weer te geven. Het silhouet lijkt tot leven te komen in de hand alsof het reli雈 speciaal bestaat om plezierig aan te voelen. Het satijnglanzende, kristallen cabochon, een icoon van Lalique, speelt met het licht, trekt de aandacht en inspireert. Druppels water ... druppels inkt ... de drang om te schrijven is onweerstaanbaar, het wordt bijna een ritueel.

Elke pen is gelimiteerd tot 999 stuks en alle accenten zijn gerhodineerd. De pen heeft een 18 karaat gouden punt en maakt gebruik van inktpatronen of de meegeleverde converter.

Lalique, Beeldhouwer van Licht
Sinds 1878 staat Lalique symbool voor een luxe en exceptionele creaties. Elk stuk, van decoratieve objecten tot architectuur, wordt met de hand gemaakt met processen die zijn ge飊spireerd op het genie van de stichter, Ren Lalique. De naam is een krachtig symbool voor een unieke expertise, een stijl gekenmerkt door het meesterlijke contrast tussen satijnglanzend en transparant kristal. De rijke erfenis past zich aan aan de dynamiek van de moderne tijd.
De Lalique werkplaats bevindt zich in de Franse Elzas en huist vier van de "Beste Vaklieden van Frankrijk" die de vaardigheden en stijl vereeuwigen van een merk dat een legende is, een manier van leven.

Over Caran d'Ache
Caran d'Ache, opgericht in 1924 door Arnold Schweitzer, is het product van de lange Zwitserse geschiedenis van horlogemakers en edelsmeden. Tegenwoordig is Caran d'Ache de belichaming van superieure kwaliteit en wereldwijd erkende expertise. Elk product wordt met de hand gemaakt in de werkplaatsen in Gen鑦e en combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken

2.650,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen