La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
LAMY Safari Pastel Light Blue Vulpen (Limited Edition)
LAMY Safari Pastel Light Blue Vulpen (Limited Edition)
20,90
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Caran d'Ache Bamboo Vulpen (Limited Edition)
[CDA-BAMBFP]
Na het eerbetoon aan de Chinese mythologie met de Dragon en Phoenix eert Caran d'Ache de Chinese cultuur opnieuw. Edouard Jud, de beroemde Zwitserse juwelier, heeft Voor Caran d'Ache de Bamboo Limited Edition gecre雃rd. Het is h閠 symbool voor kracht, verfijning, geluk en voorspoed.

De lengte van bamboe, ver in de lucht reikend, wordt weergegeven op deze pen. De pen wordt geaccentueerd door een fraai verloop van licht naar donkergroen en is verfraaid met drie bamboescheuten in zilver, waarop 5 mussen zijn neergestreken. Deze actieve vogels worden geassocieerd met bamboe vanwege hun vitaliteit en loyaliteit.
De gelimiteerde oplage laat opnieuw de kennis zien van de vaklieden van Caran d'Ache met deze productie van 88 Bamboo vulpennen en 88 rollers in zilver. Het nummer 88 wordt door de Chinezen beschouwd als geluksgetal en het nummer 8 op zichzelf is het symbool voor perfecte balans.

levenslange garantie Caran d'Ache, opgericht in 1924 door Arnold Schweitzer, is het product van de lange Zwitserse geschiedenis van horlogemakers en edelsmeden. Tegenwoordig is Caran d'Ache de belichaming van superieure kwaliteit en wereldwijd erkende expertise. Elk product wordt met de hand gemaakt in de werkplaatsen in Gen鑦e en combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken.

5.800,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen