La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
LAMY Safari Pastel Rose Vulpen (Limited Edition)
LAMY Safari Pastel Rose Vulpen (Limited Edition)
20,90
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Caran d'Ache Balaji Vulpen (Limited Edition)
[CDA-BALAFP]
Caran d'Ache breidt de Artiste Collection uit met een gelimiteerde uitgave gewijd aan Balaji.
Deze nieuwe uitgave symboliseert de perfectie en schoonheid van de re飊carnatie van Vishnu. Balaji is de personificatie van goedheid en heeft de kracht alle zonden van de wereld te vergeven; het is 殚n van de meest vereerde goden van het Hindoe飐me en het onderwerp van een cultus die door miljoenen mensen wordt aangehangen.
De Balaji Limited Edition bestaat uit 108 vulpennen en 108 rollers in zilver. Het nummer 108 is een belangrijk getal in de Indiase traditie en staat voor de 108 namen voor Lord Balaji. Met de unieke mix van finesse en precisie toont de Balaji Limited Edition de beeltenis van de God niet alleen op de buitenste "kooi", maar is deze ook delicaat weergegeven op de clip.

levenslange garantie Caran d'Ache, opgericht in 1924 door Arnold Schweitzer, is het product van de lange Zwitserse geschiedenis van horlogemakers en edelsmeden. Tegenwoordig is Caran d'Ache de belichaming van superieure kwaliteit en wereldwijd erkende expertise. Elk product wordt met de hand gemaakt in de werkplaatsen in Gen鑦e en combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken

6.000,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen