La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
LAMY Safari Pastel Light Blue Rollerpen (Limited Edition)
LAMY Safari Pastel Light Blue Rollerpen (Limited Edition)
14,90
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Caran d'Ache Astrograph Ruthenium Vulpen (L.E.)
[CDA-1656.481]
Het Maison Caran d'Ache en horlogelaboratorium MB&F hebben hun expertise gebundeld voor een unieke en creative odyssee: het Astrograph schrijfinstrument. Met een gezamenlijke passie voor mechanische uitmuntendheid hebben de twee bedrijven iets bijzonders gecre雃rd ... een eerbetoon aan het ontdekkende genie en jeugddromen.

De eigen dromen de ruimte insturen met behulp van een raketpen: dat was het originele idee waar Maximilian B黶ser over droomde - een nieuw avontuur dat enthousiast werd verwelkomd door het creatieve en technische team van Caran d'Ache. Een schrijfinstrument is ontwikkeld dat zowel complex is in de uitvoering als comfortabel schrijft. Dit instrument symboliseert de verovering van de ruimte door het waarmaken van dromen.

Het produceren van de Astrograph is een echte technische uitdaging. Het uitwerken van het ontwerp tot de productie hebben 4 jaar in beslag genomen. Meer dan 500 handmatige bewerkingen moeten worden uitgevoerd om het instrument te maken in de ateliers in Gen鑦e.

Astrograph heeft een gestroomlijnd uiterlijk, zoals een ruimteschip. Het perfect ge飊tegreerde design van de pen bestaat uit 99 innovatieve elementen.De kenmerken van ieder stuk
Astrograph is gelimiteerd tot 99 stuks per afwerking, een verwijzing naar de 99 componenten die specifiek zijn gemaakt voor dit ontwerp. Het nummer van de pen is gegraveerd op een van de drie "poten". Aan de andere zijde van de propellor wordt de raketreactor gesymboliseerd door een kenmerkende, rode Caran d'Ache hexagon in lak. Astrograph is verkrijgbaar in 3 afwerkingen: hoogglans rhodium, gezandstraald mat-rhodium of antraciet ruthenium, uitgegeven in een genummerde oplage van 99 stuks per uitvoering.
Astrograph wordt geleverd met een magnetische astronaut in rhodium en zilver die aan de raket bevestigd kan worden.

De Astrograph doos
Met het uiterlijk van een lanceerplatform biedt de uitzonderlijke "doos" ruimte aan de raketpen en de astronaut, klaar om op te stijgen naar de sterren. Uiteraard kan de doos ook worden gebruikt als display.Over Caran d扐che
Caran d'Ache, opgericht in 1924 door Arnold Schweitzer, is het product van de lange Zwitserse geschiedenis van horlogemakers en edelsmeden. Tegenwoordig is Caran d'Ache de belichaming van superieure kwaliteit en wereldwijd erkende expertise. Elk product wordt met de hand gemaakt in de werkplaatsen in Gen鑦e en combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken.

21.800,00


Beoordelingen