La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Retro 51 Tornado Vintage Metalsmith Dmitri Roller / Balpen
Retro 51 Tornado Vintage Metalsmith Dmitri Roller / Balpen
€ 59,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Caran d'Ache 1010 Timekeeper Vulpen (Limited Edition)
[CDA-1621.481]
De 1010 Timekeeper Limited Edition vulpen van Caran d’Ache is een eerbetoon aan de wijzerplaat – de basis van de identiteit van elk horloge. Als bewakers van de loop van de tijd, vergezellen ze de wijzers. 10 uur en 10 minuten … het ideale moment om de wijzers stil te zetten … en de reis op de wijzerplaat neemt de kijker mee naar de wereld van de luxe horloges. Diverse elementen van kennis en vakmanschap worden samengebracht in perfecte harmonie met dit unieke stuk: guillochering, gravures, en handmatig polijsten/lakken en PVD behandeling.

De 1010 Timekeeper vulpen wordt geleverd met twee verzilverde en gerhodineerde doppen, die naar eigen wens kunnen worden vervangen, net zoals bij een horlogeband. De eerste dop is geïnspireerd op het design van een metalen band, de tweede dop doet denken aan de kroon waarmee de tijd wordt gewijzigd. De editie is gelimiteerd tot 500 stuks.

Meer dan 100 handelingen zijn nodig om elk model in de ateliers van de manufactuur in Genève te maken: metaaldraaien, satijnborstelen, polijsten, diamantgravure, guillochering, edelsteenzetting … alles resulteert in een unieke creatie, waarbij expertise, vakmanschap en artistieke vaardigheden samen komen. Het samenstellen van deze pen is een nauwgezet werk: de precisie werkt door tot in de kleinste details: voor absolute perfectie wordt elk onderdeel met de hand aangepast.

levenslange garantie Caran d'Ache, opgericht in 1924 door Arnold Schweitzer, is het product van de lange Zwitserse geschiedenis van horlogemakers en edelsmeden. Tegenwoordig is Caran d'Ache de belichaming van superieure kwaliteit en wereldwijd erkende expertise. Elk product wordt met de hand gemaakt in de werkplaatsen in Genève en combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken.

€ 9.900,00


Beoordelingen