La Couronne du Comte


Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Pelikan Verzamelaarsdoos (24 pennen)
Pelikan Verzamelaarsdoos (24 pennen)
275,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Benu Chameleon "Lucky" Vulpen
[BU-CHALU-FP]
De BENU Chameleon collectie bestaat uit pennen die nog nooit eerder werden gezien. De unieke, driezijdige vorm is elegant en gedurfd tegelijkertijd. Het bijzondere, kameleonachtige materiaal laat kleuren veranderen naarmate de hoek, waarin naar de pen wordt gekeken, anders is. Dit fraaie design en de buitengewone afwerking geven een nieuwe dimensie aan de schrijfkunst.

De pen heeft een stalen punt ("made in Germany") en maakt gebruik van standaard internationale patronen of een converter.

Over BENU
Modern design en vakmanschap komen samen om een collectie schrijfinstrumenten te cre雛en die comfortabel zijn, maar ook in het oog springen. BENU pennen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen en kenmerken zich door een uitstekende balans. De pennen zijn gemaakt van eersteklas edelhars met parelmoer en fluorescerende accenten. Het materiaal waarvan de pennen zijn gemaakt, zorgt er voor dat iedere pen uniek is en z'n eigen mooie uitstraling krijgt. Met een BENU pen kunt u er zeker van zijn dat het echt "one-of-a-kind" is.

109,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Benu Chameleon "Bossy" Vulpen

Benu Chameleon "Bossy" Vulpen


Caran d'Ache Chromatics INKredible Inktpatronen (12 kleuren)

Caran d'Ache Chromatics INKredible Inktpatronen (12 kleuren)