La Couronne du Comte

Merken

Categorieën
Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Caran d'Ache 849 Metal Purple Fluo Vulpen
Caran d'Ache 849 Metal Purple Fluo Vulpen
55,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Aurora 88 Sigaro Vulpen (Limited Edition)
[AU-88-SIGARO]
Let op: deze pen is verkrijgbaar vanaf november 2016.

Een onvergetelijk Italiaans schrijfinstrument uit de jaren 50, dat is de 88 van Aurora: een pen met een echte en verdiende cult-status onder liefhebbers van vulpennen. Het ontwerp van Marcello Nizzoli (die ook de iconische Olivetti typemachines ontwierp) was de eerste pen die werd tentoongesteld in het "National Museum of Science and Technology" in Milaan.
De 88, in elke uitvoering, gaat verder dan het zijn van zomaar een schrijfinstrument; het is een cultobject, een statussymbool en een perfect cadeau voor uzelf of iemand anders die het verdient.

Deze speciale, gelimiteerde oplage van 480 stuks komt voor uit de onmiskenbare kleur van tabak, met de dop en houder uitgevoerd in kastanjebruine lak, afgezet met gouden details. De pen wordt geleverd in een fraaie, houten geschenkdoos en is daarmee het ideale cadeau om te geven.

De vulpen heeft een 18 karaat gouden penpunt. De grote vulpen met piston vulmechanisme beschikt ook over Aurora's unieke inktreservesysteem, waardoor u net die extra pagina kunt schrijven als de inktkamer reeds leeg is.

Elk Aurora product vertelt een verhaal, een Italiaans verhaal, een verhaal over moderne tijden en traditie.
Elk model, bestudeerd en geproduceerd met passie, staat voor een nieuwe stap voorwaarts in de geschiedenis van het bedrijf, dat zich altijd al heeft gericht op onderzoek en de hoogste standaarden van luxe en kwaliteit.

U kunt hieronder de gewenste penpunt kiezen.

780,00
Beschikbare opties:
Penpunt:
Recente beoordelingen: 1


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Mywalit Verticale Creditcard & ID Etui - Safari Multi

Mywalit Verticale Creditcard & ID Etui - Safari Multi