La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Edison Pen Menlo Blue Grotto Vulpen
Edison Pen Menlo Blue Grotto Vulpen
€ 165,00
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
Aurora Cento% Italia Talentum Vulpen
[AU-CITALENTU]
Let op: deze pen is verkrijgbaar vanaf oktober 2019 en wij zullen slechts een zeer beperkt aantal krijgen. Reserveer uw pen nu!

Aurora viert het 100-jarig jubileum in 2019 en introduceert de “Cento% Italia” collectie, tien iconische pennen uit de historie van Aurora, die de 10 decennia symboliseren. Aurora Talentum is de zevende in de reeks van 10 als een eerbetoon aan de oprichting van de Manufactuur in 2019. De pen spreekt door z’n moderne, zwarte afwerking. De pen is gelimiteerd tot 100 stuks.

De vulpen heeft een 18 karaat gouden penpunt.

Elk Aurora product, of het nu een pen is of een lederen accessoire, vertelt een verhaal, een Italiaans verhaal, een verhaal over moderne tijden en traditie. Elk model, bestudeerd en geproduceerd met passie, staat voor een nieuwe stap voorwaarts in de geschiedenis van het bedrijf, dat zich altijd al heeft gericht op onderzoek en de hoogste standaarden van luxe en kwaliteit.

Elk Aurora product vertelt een verhaal, een Italiaans verhaal, een verhaal over moderne tijden en traditie.
Elk model, bestudeerd en geproduceerd met passie, staat voor een nieuwe stap voorwaarts in de geschiedenis van het bedrijf, dat zich altijd al heeft gericht op onderzoek en de hoogste standaarden van luxe en kwaliteit.

€ 550,00
Beschikbare opties:
Penpunt:


Beoordelingen