La Couronne du Comte

Merken

Categorieën


Spacer

Winkel op Prijs
Nieuwe producten
Succes Jaarinhoud 2020 - MINI (week, 4-talig, wit)
Succes Jaarinhoud 2020 - MINI (week, 4-talig, wit)
14,95
Snel zoeken
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Productinformatie
Algemene Informatie
» » » »
ACME Brush Balpen
[AC-P2J0X]
De Brush balpen, een ontwerp van Jan Matthias, maakt onderdeel uit van ACME's Collezione Materiali. Deze pen is ontworpen om op een kwast te lijken en is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, rood, geel/wit en blauw/wit. De pen maakt gebruik van een draaimechanisme.

Jan Matthias was chief designer voor Porsche Design in Oostenrijk in 1975. Sinds die tijd staat zijn naam onder vele projecten van onder andere Hugo Boss, Boeing en BMW. Het meest bekend is misschien wel zijn Porsche Design zonnebril, ook wel "Yoko Ono" bril genoemd, toen de bril onderdeel ging uitmaken van de look van de artiest. Tegenwoordig houdt Matthias zich bezig met het ontwerpen van meubelen, kunstenaarsgereedschap, vliegtuiginterieurs en lifestyle artikelen.

ACME brengt design tot leven met ontwerpen van bekende designers. Elk ontwerp heeft de unieke uitstraling en draagt, soms letterlijk, de handtekening van de kunstenaar. Voor alle kunstwerken (want dat zijn het!) zijn degelijke materialen en solide onderdelen gebruikt. Kortom, Acme heeft altijd een bijzonder en uitstekend cadeau-idee!

73,00
Beschikbare opties:
Kleur:


Beoordelingen


Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook
Kaweco AC Sport Black Balpen

Kaweco AC Sport Black Balpen


Sailor Procolor 300 Uchimizu Balpen

Sailor Procolor 300 Uchimizu Balpen