La Couronne du Comte 
Bedrijfsprofiel
Producten
Merken
Webstore
Nieuwsbrief
Veelgestelde vragen
Contact
Keurmerken, een veilig idee!

La Couronne du Comte hecht waarde aan duidelijkheid en zekerheid. Wij vinden het ook belangrijk, dat dat objectief kan worden vastgesteld en getoetst.

La Couronne du Comte is dan ook bijzonder trots, dat het is aangesloten bij en gecertificeerd door diverse keurmerken. Het laat zien, dat wij transparant willen zijn in onze transacties en dat wij garant willen staan voor een plezierige en veilige aankoop via internet.

Wij zijn aangesloten bij en gecertificeerd door (klikt u op het logo om te worden doorgeleid naar de website van het keurmerk):


Webshop Keurmerk

Webshop Keurmerk


De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting.

De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Op 17 april 2008 verkreeg het Keurmerk als eerste thuiswinkelorganisatie voor consumenten én thuiswinkels de goedkeuring van het Ministerie van Economische zaken, de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa), de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (Opta) en de Consumentenautoriteit. Het Webshop Keurmerk is onafhankelijk en alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.QShops Thuiswinkel Keurmerk

QShops Thuiswinkel Keurmerk


Als onafhankelijke organisatie certificeert QShops internetwinkels, waarbij aan voorwaarden en gedragsregels moet worden voldaan. Om het ledenbestand op een hoogwaardig niveau te houden voert QShops periodieke controles uit om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Voor consumenten betekent dit dat u prettig en veilig bij de aangesloten winkels aankopen kunt doen.

Door alleen internetwinkels toe te laten die aan de hoogste eisen voldoen, biedt QShops een reeks van bedrijven waar u vertrouwd uw online aankopen kunt doen. Tevens doet u nooit een aankoop bij een antwoordnummer of postbus. Alle gegevens van de leden zijn terug te vinden op de QShops site. U koopt dus nooit bij een onbekende.

Informatie gewenst? Neemt u gerust contact op via:

Telefoon: +31(0)13 - 750 10 70 (Maandag t/m zaterdag: 10.00 tot 18.00 uur)
Fax: +31(0)13 - 750 10 71
E-mail:

Copyright 2008 © La Couronne du Comte. Alle rechten voorbehouden. Sitemap.