La Couronne du Comte 
Bedrijfsprofiel
Producten
Merken
Webstore
Nieuwsbrief
Veelgestelde vragen
Contact
Veelgestelde vragen - Inkt

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen met betrekking tot inkt. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan gerust contact op.


De inkt is verkorst, wat kan ik hieraan doen?

Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen te treffen om te voorkomen, dat de inkt verkorst aan de vulpen: vul de pen altijd met vulpeninkt, plaats de dop op de pen en zet de pen bij voorkeur rechtop (penpunt naar boven) als deze niet wordt gebruikt.
Indien de inkt toch is gaan verkorsten, kunt u de penpunt en houder wassen in koud water (bij voorkeur op kamertemperatuur).

Ook het inktzuigsysteem (w.o. converter) moet goed worden gespoeld (indien geen gebruik wordt gemaakt van inktpatroonvulpennen). Reinigt u de pen uiterst voorzichtig: veel kracht uitoefenen op de penpunt kan er namelijk voor zorgen, dat de toevoer van inkt wordt verstoord.

divider

Kan ik alleen inkt gebruiken van hetzelfde merk als mijn vulpen?

Nee, dat hoeft niet. Elke inkt heeft unieke eigenschappen die het schrijfplezier kunnen vergroten: een kwestie van vallen en opstaan. Wel raadt La Couronne du Comte het gebruik van kwalitatief hoogwaardige inkt aan. De inkten die door La Couronne du Comte worden verkocht, voldoen allen aan hoge normen.


Informatie gewenst? Neemt u gerust contact op via:

Telefoon: +31(0)13 - 750 10 70 (Maandag t/m zaterdag: 10.00 tot 18.00 uur)
Fax: +31(0)13 - 750 10 71
E-mail:

Copyright 2008 © La Couronne du Comte. Alle rechten voorbehouden. Sitemap.