La Couronne du Comte 
Bedrijfsprofiel
Producten
Merken
Webstore
Nieuwsbrief
Veelgestelde vragen
Contact
Parker

De Parker Pen Company is opgericht in 1888 en kijkt terug op een rijk erfgoed aan pen-innovaties. Parker heeft een reputatie opgebouwd met handgemaakte pennen gemaakt met de beste materialen, technieken en vakmanschap.

Of u kiest voor de extravagante Duofold of de altijd handige Jotter, u kunt er zeker van zijn dat uw Parker is ontworpen en gemaakt met maar één doel voor ogen: de zoektocht naar perfectie, elke keer opnieuw. Parker gebruikt alleen de beste materialen voor haar schrijfinstrumenten. De Britse Hallmarks vormen de respectabele goudkeurmerken die waarborgen dat deze luxe, kenmerkende pennen uitsluitend het zuiverste, weelderigste goud bevatten.
Kwaliteit wordt geïntegreerd in elke pen, met nauwgezette testen van concept – elk mechanismeprototype wordt 200.000 keer getest – tot voltooiing.

Maar Parker vergeet niet dat er soms geen betere testmethode is dan de hand. Daarom worden alle massief gouden penpunten stuk voor stuk handmatig gecontroleerd, zodat zeker is dat elke pen het waard is de beroemde Parker-pijl te dragen.

Klik hier om direct naar de webwinkel te gaan.
Informatie gewenst? Neemt u gerust contact op via:

Telefoon: +31(0)13 - 750 10 70 (Maandag t/m zaterdag: 10.00 tot 18.00 uur)
Fax: +31(0)13 - 750 10 71
E-mail:

Copyright 2008 © La Couronne du Comte. Alle rechten voorbehouden. Sitemap.