La Couronne du Comte 
Bedrijfsprofiel
Producten
Merken
Webstore
Nieuwsbrief
Veelgestelde vragen
Contact
Omas

Armando Simoni, de oprichter van OMAS (Officina Meccanica Armando Simoni), zei vaak “Een pen moet schrijven tot een plezier maken”.
OMAS pennen staan bekend om de buitengewone balans en verfijnde elegantie en bovendien liggen de pennen zeer prettig in de hand. Deze kenmerken worden mede mogelijk gemaakt door het gebruik van natuurlijke materialen, welke vaak uitdagingen zijn om te bewerken, zoals katoenhars, celluloid, hout, titanium, goud en zilver. Het verwerken van deze materialen zorgt er bovendien voor, dat de kwaliteit van de producten zeer hoog is.

De filosofie van OMAS: Een pen is ten eerste een creatief gereedschap, een middel waarmee veel is uit te drukken. Dit is de geest, waarin OMAS pennen produceert sinds 1925 en is dan ook een garantie voor de hoge kwaliteit. OMAS pennen hebben zich altijd onderscheiden door een elegant en tijdloos ontwerp en zijn daardoor beroemd om de creativiteit in de wereld van de vulpen en de Italiaanse stijl in het algemeen. Deze prestigieuze schrijfjuwelen weten esthetische aspecten te combineren met een buitengewoon gebruiksgemak en comfort dankzij een mix van een geraffineerd uiterlijk en bijzonder schrijfplezier.

Klik hier om direct naar de webwinkel te gaan.
Informatie gewenst? Neemt u gerust contact op via:

Telefoon: +31(0)13 - 750 10 70 (Maandag t/m zaterdag: 10.00 tot 18.00 uur)
Fax: +31(0)13 - 750 10 71
E-mail:

Copyright 2008 © La Couronne du Comte. Alle rechten voorbehouden. Sitemap.