La Couronne du Comte 
Bedrijfsprofiel
Producten
Merken
Webstore
Nieuwsbrief
Veelgestelde vragen
Contact
Ferrari da Varese

De filosofie van Ferrari da Varese is het creëren van unieke pennen, waarvan de vormen en materialen zullen materialiseren, samensmelten tot juwelen. Het is dan ook daarom, dat Ferrari haar eigen creaties niet alleen maar als schrijfinstrumenten beschouwd, maar bovenal als artistieke objecten. Dat is dan ook waarschijnlijk de reden, dat het merk niet alleen in pennenwinkels te koop is, maar ook bij juweliers en horloge dealers.

Ferrari da Varese gebruikt alleen edelmetalen voor de pennen. Naast het hoofdmateriaal van Ferrari, wordt ook sterling zilver, goud, hoorn, hout, email en lak verwerkt in de diverse pennen. Mooi gegraveerd en handgemaakt worden de schrijfinstrumenten soms bekroond met natuurstenen (diamanten, saffier, turkoois, onyx, enzovoort) of zelf parels.

Vulpennen met een massieve en gegraveerde 18 kt gouden, iridium penpunt, rollers met hightech keramische ballen of ballpoints, potloden en markeerstiften: het hele spectrum van schrijfinstrumenten is aanwezig in de collectie van Ferrari da Varese.

Klik hier om direct naar de webwinkel te gaan.
Informatie gewenst? Neemt u gerust contact op via:

Telefoon: +31(0)13 - 750 10 70 (Maandag t/m zaterdag: 10.00 tot 18.00 uur)
Fax: +31(0)13 - 750 10 71
E-mail:

Copyright 2008 © La Couronne du Comte. Alle rechten voorbehouden. Sitemap.